NOTA DE L" AUTOR:

L’ AUTOR D’ AQUEST BLOG NO ES FA RESPONSABLE DELS DANYS A LES DIFERENTS SENSIBILITATS QUE PUGUI OCASIONAR LA SEVA LECTURA I AL MATEIX TEMPS RECONEIX LA SEVA CONDICIÓ DE MARGINAT SOCIAL I ES DECLARA LLIURE DE L’ OBEDIENCIA ESCLAVA A LES NORMES DE BON GUST. SI, PER EXCES O PER DEFECTE, NO HE ESTAT SUFICIENTMENT SENSIBLE EN QUALSEVOL SENTIT SEXISTA, RACISTA, CULTURALISTA, NACIONALISTA, REGIONALISTA, ETNOCENTRISTA, FAL.LOCENTRISTA, ETC. O AMB PERSONA FEMENINA, POBLE OPRIMIT, MEDI AMBIENT, CULTURES MINORITARIES, QUALSEVOL ALTRA MENA DE PREJUDICI ENCARA PER BATEJAR, DEMANO DISCULPES. A LA RECERCA DEL DESEMVOLUPAMENT D’ UNA SOCIETAT LLIURE DE PREJUDICIS I PURGADA DE LES INFLUÈNCIES DEL SEU DEFECTUÓS PASSAT CULTURAL HE COMES BEN SEGUR MÉS D’ UN ERROR ".

( Texte inspirat en el llibre: “Contes per a nens i nenes politicament correctes”, de James Finn Garner, traducció de Quim Monzó i Maria Roura, Editorial Quaderns Crema )

The Psycho Hamster .


dimarts, 25 de maig de 2010

Entre vins àcrates: "The 30 Best Unintentionally Gay Record Covers"

L'altre dia, entre vins àcrates, tot el repertori a la radio era gay...... des de Village People fins als Communards, passant per Modern Talking, Bee Gees, .... el tema va donar molt de si..... Que pot ser més entretingut que donar pel sac al Titi !!( en el sentit "no-gay" de la paraula)...... Que si no va amb l'estètica del negoci.... Que no coneixíem aquest vessant d'ell...., etc.......

I amb tot això, és va comentar un enllaç a internet força interessant, de portades de vinils no-intencionadament gays.
Tot això és opinable....., alguns casos per les imatges i altres pels noms d'intèrprets o títols de les cançons....., molt suggerents, per suposat:
"He's Everything To Me" (Ell és tot per mi)? Pertany a un grup religiòs, i s'adreça a una divinitat, a l'Altissim, o a un instrument... la seva guitarra....(en aquest cas, potser seria "It" enlloc de "He". Podria tractar-se del falo del seu amant)? Ha descovert l' Amor?


Es podria traduir "Bottoms Up!" com "culs en pompa"?? Personalment crec que si..... I que volen dir amb "Adult Comedy - For Laughs Only"?
Pecadors!!!!!
Caram amb els Ritchie Brothers!!!!


Aquesta també és molt interessant, culpidora i subliminal imatge amb el detallet dels globus.... fixeu-vos amb la mirada de complicitat dels dos tios ....... Amor a primera vista? El que ja confirma del tot l'excepció, o pel cas, que és una portada intencionadament gay, és "on the happy side" .......


"It Happened!!!!????"
El què??? Que va passar???? Potser haurem d'escoltar el vinil per sortir de dubtes...... Hi ha un dels dos, que sembla rematadament feliç..... potser acaba de sortir de l'armari o s'ha tret un pes de sobre.....


"He touched Me".... Ell m'ha tocat...... Ha tocat el cel? Amor diví? Misticisme? L'unitat amb el Tot? Amor gay adolescent? ( no veig ninguna dona al grup).


"Bring Me Men" (Porteu-me tios!!!)..... Qui hi ha darrera aquesta mena de caserna? Sauron ( del Sr. dels Anells)? Una gran folladora? o per continuar amb el tema, el funcionari de presons de la peli "l'Express de Mitjanit"....??


Si en voleu més, també he trobat aquest altre enllaç:

Push Push (Empeny Empeny) - Set Me Free (Allibera'm) - "The Magic Position"....Com veieu, el tema dona molt de si.
Salut,

¿Vols comentar?

Entrades populars