NOTA DE L" AUTOR:

L’ AUTOR D’ AQUEST BLOG NO ES FA RESPONSABLE DELS DANYS A LES DIFERENTS SENSIBILITATS QUE PUGUI OCASIONAR LA SEVA LECTURA I AL MATEIX TEMPS RECONEIX LA SEVA CONDICIÓ DE MARGINAT SOCIAL I ES DECLARA LLIURE DE L’ OBEDIENCIA ESCLAVA A LES NORMES DE BON GUST. SI, PER EXCES O PER DEFECTE, NO HE ESTAT SUFICIENTMENT SENSIBLE EN QUALSEVOL SENTIT SEXISTA, RACISTA, CULTURALISTA, NACIONALISTA, REGIONALISTA, ETNOCENTRISTA, FAL.LOCENTRISTA, ETC. O AMB PERSONA FEMENINA, POBLE OPRIMIT, MEDI AMBIENT, CULTURES MINORITARIES, QUALSEVOL ALTRA MENA DE PREJUDICI ENCARA PER BATEJAR, DEMANO DISCULPES. A LA RECERCA DEL DESEMVOLUPAMENT D’ UNA SOCIETAT LLIURE DE PREJUDICIS I PURGADA DE LES INFLUÈNCIES DEL SEU DEFECTUÓS PASSAT CULTURAL HE COMES BEN SEGUR MÉS D’ UN ERROR ".

( Texte inspirat en el llibre: “Contes per a nens i nenes politicament correctes”, de James Finn Garner, traducció de Quim Monzó i Maria Roura, Editorial Quaderns Crema )

The Psycho Hamster .


divendres, 30 d’abril de 2010

BLOGS: AWESOME TAPES FROM AFRICA

Interessant bloc de musica d'un "friki" de Brooklyn, que he trobat per atzar. Brian Shimkovitz es dedica a recopilar musica africana de cassette ("tapes"), de les quals, la major part, probablement només la pots trobar alli en origen, en paradetes ubicades en mercats bulliciosos, en xiringuitos movils eixordadors, paradetes on un mini-gratacels de cassettes desafia la gravetat sobre una "mobylette", alguns en les zones més inhòspites...., en carreteres i gasolineres...., en piragües o pinasses...., darrera d'una duna al desert, enmig de la sabana africana, en els dominis de camioners, etc........ El diseny de les portades es molt kitsch, recorda molt als cassettes de musica "bizarra" espanyola, que encara pots trobar en alguna area de servei o en alguns bars de carretera de la"Espanya Profunda". Sobre aquest tema celtibéric en aquest blog tens el "Spanish Bizarro Gritis Jits".

Tornant al blog, com a exemple molt interessant, teniu la "cinta" d'un grup revolucionari del Tigray amb una bateria de míssils a la portada....

Pots descarregar-les i gaudir d'aquest tresor amb delit.
Aquest post va dedicat a Josan i Dorte, de Josan Aventours, estic segur que us agradará.....
Salut,
Manel

Awesome Tapes From AfricaAbout Me
Name: brian shimkovitz
Location: Brooklyn, NY, United States

View my complete profile
This is music you won't easily find anywhere else—except, perhaps in its region of origin. But if you are an artist/etc and wish for me to remove your music, click above and email me.
For the record: it hasn't happened once so far. Just saying.

¿Vols comentar?

Entrades populars