NOTA DE L" AUTOR:

L’ AUTOR D’ AQUEST BLOG NO ES FA RESPONSABLE DELS DANYS A LES DIFERENTS SENSIBILITATS QUE PUGUI OCASIONAR LA SEVA LECTURA I AL MATEIX TEMPS RECONEIX LA SEVA CONDICIÓ DE MARGINAT SOCIAL I ES DECLARA LLIURE DE L’ OBEDIENCIA ESCLAVA A LES NORMES DE BON GUST. SI, PER EXCES O PER DEFECTE, NO HE ESTAT SUFICIENTMENT SENSIBLE EN QUALSEVOL SENTIT SEXISTA, RACISTA, CULTURALISTA, NACIONALISTA, REGIONALISTA, ETNOCENTRISTA, FAL.LOCENTRISTA, ETC. O AMB PERSONA FEMENINA, POBLE OPRIMIT, MEDI AMBIENT, CULTURES MINORITARIES, QUALSEVOL ALTRA MENA DE PREJUDICI ENCARA PER BATEJAR, DEMANO DISCULPES. A LA RECERCA DEL DESEMVOLUPAMENT D’ UNA SOCIETAT LLIURE DE PREJUDICIS I PURGADA DE LES INFLUÈNCIES DEL SEU DEFECTUÓS PASSAT CULTURAL HE COMES BEN SEGUR MÉS D’ UN ERROR ".

( Texte inspirat en el llibre: “Contes per a nens i nenes politicament correctes”, de James Finn Garner, traducció de Quim Monzó i Maria Roura, Editorial Quaderns Crema )

The Psycho Hamster .


dimecres, 10 de març de 2010

EL TIO DE LA VARA

Estic passant el que es diu una mala ratxa.... cada dia estic més esgotat psicològicament, no puc més.....la meva escala de valors cada vegada va camí del no-res...., viure en aquesta ciutat, en aquesta societat, m'esgota psicològicament. Que collons vol dir "fashion".....? M'estic aberronchant.... En definitiva, estic cansat de tanta ximpleria!

Cada dia m'agrada més lo poc estètic i l'humor paleto-bizarro-celtibèric. He descobert això, Sigueu indulgents, no m'ho tingueu massa en compte:

EL TIO DE LA VARA

Año 2009 el mundo esta dominado por la tonteria. La estupidez no tiene limite, se abusa de lo ecológico, la electronica de último grito.....Y un Hombre va a acabar con todo esto, el es:

EL Tio La Vara.....
TONTOS DEL MUNDO...
Sus voy a crujirrrrrrrr......
Vivvvvvvvvvoooooooooooooosssssssss!!!!!!

¿Vols comentar?

Entrades populars