NOTA DE L" AUTOR:

L’ AUTOR D’ AQUEST BLOG NO ES FA RESPONSABLE DELS DANYS A LES DIFERENTS SENSIBILITATS QUE PUGUI OCASIONAR LA SEVA LECTURA I AL MATEIX TEMPS RECONEIX LA SEVA CONDICIÓ DE MARGINAT SOCIAL I ES DECLARA LLIURE DE L’ OBEDIENCIA ESCLAVA A LES NORMES DE BON GUST. SI, PER EXCES O PER DEFECTE, NO HE ESTAT SUFICIENTMENT SENSIBLE EN QUALSEVOL SENTIT SEXISTA, RACISTA, CULTURALISTA, NACIONALISTA, REGIONALISTA, ETNOCENTRISTA, FAL.LOCENTRISTA, ETC. O AMB PERSONA FEMENINA, POBLE OPRIMIT, MEDI AMBIENT, CULTURES MINORITARIES, QUALSEVOL ALTRA MENA DE PREJUDICI ENCARA PER BATEJAR, DEMANO DISCULPES. A LA RECERCA DEL DESEMVOLUPAMENT D’ UNA SOCIETAT LLIURE DE PREJUDICIS I PURGADA DE LES INFLUÈNCIES DEL SEU DEFECTUÓS PASSAT CULTURAL HE COMES BEN SEGUR MÉS D’ UN ERROR ".

( Texte inspirat en el llibre: “Contes per a nens i nenes politicament correctes”, de James Finn Garner, traducció de Quim Monzó i Maria Roura, Editorial Quaderns Crema )

The Psycho Hamster .


dimecres, 13 de gener de 2010

EL SEXO EXPLICADO CON BOLIGRAFOS

Me ha llegado esto via mail. Se trata de un video muy didáctico para explicar el sexo. A partir de ahora me plantearé mi relación con los boligrafos..... no le pondre un capuchón de otro color, no volveré a morder los boligrafos, y sobre todo, voy a poner orden en el cajón de mi escritorio, creo que hay una orgía de mil demonios desde hace tiempo.....


+ Bonus de Woody Allen sobre el sexo:

“El sexo solo es sucio cuando se hace bien”.

"El amor es la respuesta, pero mientras usted la espera, el sexo le plantea unas cuantas preguntas".

"El sexo sin amor es una experiencia vacía. Pero como experiencia vacía es una de las mejores".

"Sólo existen dos cosas importantes en la vida. La primera es el sexo y la segunda no me acuerdo".

"El sexo es lo más divertido que se puede hacer sin reír".

Salut,

1 Comentari:

OldrockerBR ha dit...

Hi,

Please update new address for PHROCK Blog in your bloglist:

http://phrockblog1.blogspot.com

Thanks a lot!

OldrockerBR

Entrades populars