NOTA DE L" AUTOR:

L’ AUTOR D’ AQUEST BLOG NO ES FA RESPONSABLE DELS DANYS A LES DIFERENTS SENSIBILITATS QUE PUGUI OCASIONAR LA SEVA LECTURA I AL MATEIX TEMPS RECONEIX LA SEVA CONDICIÓ DE MARGINAT SOCIAL I ES DECLARA LLIURE DE L’ OBEDIENCIA ESCLAVA A LES NORMES DE BON GUST. SI, PER EXCES O PER DEFECTE, NO HE ESTAT SUFICIENTMENT SENSIBLE EN QUALSEVOL SENTIT SEXISTA, RACISTA, CULTURALISTA, NACIONALISTA, REGIONALISTA, ETNOCENTRISTA, FAL.LOCENTRISTA, ETC. O AMB PERSONA FEMENINA, POBLE OPRIMIT, MEDI AMBIENT, CULTURES MINORITARIES, QUALSEVOL ALTRA MENA DE PREJUDICI ENCARA PER BATEJAR, DEMANO DISCULPES. A LA RECERCA DEL DESEMVOLUPAMENT D’ UNA SOCIETAT LLIURE DE PREJUDICIS I PURGADA DE LES INFLUÈNCIES DEL SEU DEFECTUÓS PASSAT CULTURAL HE COMES BEN SEGUR MÉS D’ UN ERROR ".

( Texte inspirat en el llibre: “Contes per a nens i nenes politicament correctes”, de James Finn Garner, traducció de Quim Monzó i Maria Roura, Editorial Quaderns Crema )

The Psycho Hamster .


divendres, 18 de desembre de 2009

Ideas para los que no tienen nada que hacer (que hay muchos!)

El meu bon amic S.X. (quines sigles més suggerents!) sempre en fa arribar mails molt interessants. Aquest és un exemple per començar un nou "fil"....

Salut,
Psycho-Hamster.

Ideas para los que no tienen nada que hacer (que hay muchos)

¿Qué hacer con una mosca muerta?

1º Mate unas moscas, pero con cuidado.
2º Déjelas secar al sol por 1 hora .
3º Tome las moscas, coge lápiz y papel...y...¡deje su imaginación fluir!


Siguen algunos ejemplos:1 Comentari:

JosedeMont ha dit...

Lo que hace el aburrimiento ! en francés se utiliza la expresion :"enculer les mouches" para describir el aburrimiento agudo ! Arte y humor buena terapia contra el aburrimiento !jajajajaj!salut!jejejejej!

Entrades populars