NOTA DE L" AUTOR:

L’ AUTOR D’ AQUEST BLOG NO ES FA RESPONSABLE DELS DANYS A LES DIFERENTS SENSIBILITATS QUE PUGUI OCASIONAR LA SEVA LECTURA I AL MATEIX TEMPS RECONEIX LA SEVA CONDICIÓ DE MARGINAT SOCIAL I ES DECLARA LLIURE DE L’ OBEDIENCIA ESCLAVA A LES NORMES DE BON GUST. SI, PER EXCES O PER DEFECTE, NO HE ESTAT SUFICIENTMENT SENSIBLE EN QUALSEVOL SENTIT SEXISTA, RACISTA, CULTURALISTA, NACIONALISTA, REGIONALISTA, ETNOCENTRISTA, FAL.LOCENTRISTA, ETC. O AMB PERSONA FEMENINA, POBLE OPRIMIT, MEDI AMBIENT, CULTURES MINORITARIES, QUALSEVOL ALTRA MENA DE PREJUDICI ENCARA PER BATEJAR, DEMANO DISCULPES. A LA RECERCA DEL DESEMVOLUPAMENT D’ UNA SOCIETAT LLIURE DE PREJUDICIS I PURGADA DE LES INFLUÈNCIES DEL SEU DEFECTUÓS PASSAT CULTURAL HE COMES BEN SEGUR MÉS D’ UN ERROR ".

( Texte inspirat en el llibre: “Contes per a nens i nenes politicament correctes”, de James Finn Garner, traducció de Quim Monzó i Maria Roura, Editorial Quaderns Crema )

The Psycho Hamster .


dijous, 31 de desembre de 2009

FELIÇ 2010 ! ADEEUUUU 2009 !!!!


No se que penseu del 2009, però no crec que hagi estat un bon any .... que si la crisi, el canvi climàtic, la grip A, etc .....


Alguns hem hagut de fer "jocs malabars" o amagar-nos de l' Estat, dels politics, per no deprimir-nos d' aquest estat de psicosi que han creat.


Que ens hauran preparat pel proper any?

Personalment, crec que ens anirá tot millor.
Però per si les "flies", més val que ens ho passem bé aquesta vetllada. Si no estás en absolut d' acord, creus que el 2009 ha estat un bon any, i no ets culé ( els culés no l' oblidarem), ja saps .....


Feliç any 2010 i
Adeeuuuu 2009!!!!

Salut,

¿Vols comentar?

Entrades populars