NOTA DE L" AUTOR:

L’ AUTOR D’ AQUEST BLOG NO ES FA RESPONSABLE DELS DANYS A LES DIFERENTS SENSIBILITATS QUE PUGUI OCASIONAR LA SEVA LECTURA I AL MATEIX TEMPS RECONEIX LA SEVA CONDICIÓ DE MARGINAT SOCIAL I ES DECLARA LLIURE DE L’ OBEDIENCIA ESCLAVA A LES NORMES DE BON GUST. SI, PER EXCES O PER DEFECTE, NO HE ESTAT SUFICIENTMENT SENSIBLE EN QUALSEVOL SENTIT SEXISTA, RACISTA, CULTURALISTA, NACIONALISTA, REGIONALISTA, ETNOCENTRISTA, FAL.LOCENTRISTA, ETC. O AMB PERSONA FEMENINA, POBLE OPRIMIT, MEDI AMBIENT, CULTURES MINORITARIES, QUALSEVOL ALTRA MENA DE PREJUDICI ENCARA PER BATEJAR, DEMANO DISCULPES. A LA RECERCA DEL DESEMVOLUPAMENT D’ UNA SOCIETAT LLIURE DE PREJUDICIS I PURGADA DE LES INFLUÈNCIES DEL SEU DEFECTUÓS PASSAT CULTURAL HE COMES BEN SEGUR MÉS D’ UN ERROR ".

( Texte inspirat en el llibre: “Contes per a nens i nenes politicament correctes”, de James Finn Garner, traducció de Quim Monzó i Maria Roura, Editorial Quaderns Crema )

The Psycho Hamster .


dimarts, 27 d’octubre de 2009

QUIN HORROR !!! ANUNCI DE LA "ANTI-SALOON LEAGUE"
"Els llavis que toquin l' alcohol no tocaran els nostres (llavis)!!!!"
Interessant, terrorífic i ridícul anunci i slogan polític utilitzat per la "Anti-saloon League" pels voltants de 1919 ..... A que acollona!!!!


Quina tèrbola intenció podria amagar-se darrera d' aquesta fotografia ? Més aviat sembla finançat per les destil·leries d' alcohol que per qualsevol ministeri de salut.... Personalment crec que incita a beure i prendre qualsevol tipus de psicotròpics i altres substancies.....


Salut
p.d.
Més val .....

¿Vols comentar?

Entrades populars