NOTA DE L" AUTOR:

L’ AUTOR D’ AQUEST BLOG NO ES FA RESPONSABLE DELS DANYS A LES DIFERENTS SENSIBILITATS QUE PUGUI OCASIONAR LA SEVA LECTURA I AL MATEIX TEMPS RECONEIX LA SEVA CONDICIÓ DE MARGINAT SOCIAL I ES DECLARA LLIURE DE L’ OBEDIENCIA ESCLAVA A LES NORMES DE BON GUST. SI, PER EXCES O PER DEFECTE, NO HE ESTAT SUFICIENTMENT SENSIBLE EN QUALSEVOL SENTIT SEXISTA, RACISTA, CULTURALISTA, NACIONALISTA, REGIONALISTA, ETNOCENTRISTA, FAL.LOCENTRISTA, ETC. O AMB PERSONA FEMENINA, POBLE OPRIMIT, MEDI AMBIENT, CULTURES MINORITARIES, QUALSEVOL ALTRA MENA DE PREJUDICI ENCARA PER BATEJAR, DEMANO DISCULPES. A LA RECERCA DEL DESEMVOLUPAMENT D’ UNA SOCIETAT LLIURE DE PREJUDICIS I PURGADA DE LES INFLUÈNCIES DEL SEU DEFECTUÓS PASSAT CULTURAL HE COMES BEN SEGUR MÉS D’ UN ERROR ".

( Texte inspirat en el llibre: “Contes per a nens i nenes politicament correctes”, de James Finn Garner, traducció de Quim Monzó i Maria Roura, Editorial Quaderns Crema )

The Psycho Hamster .


dimecres, 9 de setembre de 2009

YOGA = BEBER

Darrerament, sembla que el Ravalistan de Barcelona està de moda. Que si prostitució, guiris, borratxos, guiris borratxos sense coma, acomiadaments de solters-solteres, ionquis, botellón, nou-pijo residents, artistes, carteristes, immigració, etc.... tot una maranya de gent diversa convivint...... Podriem parlar d'un "Serengueti Ravalero". Tot molt natural i a la vegada tántric! Si, el Raval sintetitza una gran varietat d' aspectes de l' existència, passant pels més foscos i escatològics fins als més positius.

El Raval sempre ha estat un barri d' acollida, de gent tolerant oberta al món, es pot follar o practicar el kamasutra al Mercat de la Boqueria, d' assimilació de nous coneixements, pensaments, filosofia, art contemporani, psicotròpics, absenta, islamisme, detonants, heroïna, cannabis, coca, birra amigo, etc....

Jo apostaria per la importació de vaques índies perquè es dediquin al reciclatge de tota la brossa i merda tirada al carrer, estalviaríem en el servei de neteja... també per la venta ambulant o top manta, els ricksaws, els massatges sense o amb final feliç, etc.... i menys regulació e impostos.... no notarem la diferencia. Que cadascú pixi on li vingui en gana.....
No m' enrotllo més. Aquí teniu una mostra d' aquesta capacitat d' assimilació que he anat observant darrerament pel barri. La capacitat d' integració es total.

A veure si n' aprenen els de l'Ajuntament de Barcelona.
Salut,
Psycho-Hamster

Por qué tantos años de entrenamiento??
Si con solor BEBER te saldrán todas las posiciones del YOGA!!!!!!!!!!!!!!!


1.- Savasana
Una posición de relajamiento total
2.- Balasana
Posición que trae una sensación de paz y tranquilidad.
3.- Setu Bandha Sarvangasana
Esta posición calma el cerebro y recupera piernas cansadas.
4.- Marjayasana
Esta posición provoca un masaje suave en la barriga y en la espina dorsal.
5.- Halasana
Excelente para el dolor de espaldas y para el insomnio.
6.- Dolphin
Excelente para los hombros, fortalece tórax, piernas y brazos.
7.- Salambhasana
Una forma efectiva de fortalecer músculos lumbares, piernas y brazos.
8.- Ananda Balasana
Esta posición hace un buen masaje en las caderas.
9.- Malasana
Esta posición estira los tabillos y músculos de la espalda.
10.- Pigeon
Tonifica el cuerpo, aumenta la flexibilidad y desestresa su mente.

2 Comentaris:

Jaume J ha dit...

I jo fent ioga sense saber-ho! deu ser que tinc alguna cosa del rawal...

The Psycho-Hamster ha dit...

Jo també, fa molts anys que no la practico en aquest nivell de perfecció, però tal com estan les coses, no ho descarto. Ara per 4 fotografies de El Pais, sembla que s' acabi el món ..... però en poc temps, tornarem a estar igual o pitjor. L' Ajuntament de BCN es el nostre proxeneta i el Raval la seva Puta. Per a quan una pixarrada colectiva o una mega-micció a la Plaça Sant Jaume.

Salut,

Entrades populars