NOTA DE L" AUTOR:

L’ AUTOR D’ AQUEST BLOG NO ES FA RESPONSABLE DELS DANYS A LES DIFERENTS SENSIBILITATS QUE PUGUI OCASIONAR LA SEVA LECTURA I AL MATEIX TEMPS RECONEIX LA SEVA CONDICIÓ DE MARGINAT SOCIAL I ES DECLARA LLIURE DE L’ OBEDIENCIA ESCLAVA A LES NORMES DE BON GUST. SI, PER EXCES O PER DEFECTE, NO HE ESTAT SUFICIENTMENT SENSIBLE EN QUALSEVOL SENTIT SEXISTA, RACISTA, CULTURALISTA, NACIONALISTA, REGIONALISTA, ETNOCENTRISTA, FAL.LOCENTRISTA, ETC. O AMB PERSONA FEMENINA, POBLE OPRIMIT, MEDI AMBIENT, CULTURES MINORITARIES, QUALSEVOL ALTRA MENA DE PREJUDICI ENCARA PER BATEJAR, DEMANO DISCULPES. A LA RECERCA DEL DESEMVOLUPAMENT D’ UNA SOCIETAT LLIURE DE PREJUDICIS I PURGADA DE LES INFLUÈNCIES DEL SEU DEFECTUÓS PASSAT CULTURAL HE COMES BEN SEGUR MÉS D’ UN ERROR ".

( Texte inspirat en el llibre: “Contes per a nens i nenes politicament correctes”, de James Finn Garner, traducció de Quim Monzó i Maria Roura, Editorial Quaderns Crema )

The Psycho Hamster .


dimarts, 16 de desembre de 2008

DESCARREGAR CANÇONS MP3 DES DE GOEAR.COM

En aquest post explico com descarregar cançons en mp3 des de Goear.

Només en el supòsit de que temps abans les vareu penjar vosaltres i desprès les heu extraviat o perdut en el vostre PC o Mac. En aquest cas (i només en aquest cas, no sigueu dolents, seria pirateria)

El procediment per a recuperar-lo es aquest:

Entreu a Goear:
http://www.goear.com/

Entreu a Backup Downloader en una altra "pestanya":
http://www.videofindr.net/goear/


1er pas:
A Goear:

Escriure intèrpret o cançó que voleu.
Del llistat trieu la que voleu escoltar .....
Una vegada carregada totalment la cançó podeu escoltar-la o
copia l’ adreça html de la cançó.

2 on pas:
A Backup Downloader:

Pega l’ adreça al camp de recerca.
Us sortirà un enllaç mp3.

Amb el botó dret del mouse podeu “guardar destí com” canviant el nom del arxiu .... “David Bow ... – Dancing .......mp3”.

I això es tot.

Podeu evitar el segon pas a l’ Internet Explorer o altre navegador anant a la carpeta d’ arxius temporals de internet i guardar l’ arxiu escoltat. Us recomano abans deixar neta aquesta carpeta per facilitar desprès la feina.
Clickant i ampliant les imatges teniu els pasos a seguir més detallats.
Salut,

¿Vols comentar?

Entrades populars