NOTA DE L" AUTOR:

L’ AUTOR D’ AQUEST BLOG NO ES FA RESPONSABLE DELS DANYS A LES DIFERENTS SENSIBILITATS QUE PUGUI OCASIONAR LA SEVA LECTURA I AL MATEIX TEMPS RECONEIX LA SEVA CONDICIÓ DE MARGINAT SOCIAL I ES DECLARA LLIURE DE L’ OBEDIENCIA ESCLAVA A LES NORMES DE BON GUST. SI, PER EXCES O PER DEFECTE, NO HE ESTAT SUFICIENTMENT SENSIBLE EN QUALSEVOL SENTIT SEXISTA, RACISTA, CULTURALISTA, NACIONALISTA, REGIONALISTA, ETNOCENTRISTA, FAL.LOCENTRISTA, ETC. O AMB PERSONA FEMENINA, POBLE OPRIMIT, MEDI AMBIENT, CULTURES MINORITARIES, QUALSEVOL ALTRA MENA DE PREJUDICI ENCARA PER BATEJAR, DEMANO DISCULPES. A LA RECERCA DEL DESEMVOLUPAMENT D’ UNA SOCIETAT LLIURE DE PREJUDICIS I PURGADA DE LES INFLUÈNCIES DEL SEU DEFECTUÓS PASSAT CULTURAL HE COMES BEN SEGUR MÉS D’ UN ERROR ".

( Texte inspirat en el llibre: “Contes per a nens i nenes politicament correctes”, de James Finn Garner, traducció de Quim Monzó i Maria Roura, Editorial Quaderns Crema )

The Psycho Hamster .


dijous, 11 de desembre de 2008

CERCADOR DE DESCARREGUES: DALEYA !!!

Continuant amb l’ esperit del meu anterior post “blogs on pots descarregar directament musica gratis", on us havia inclòs un "hit parade" de descàrrega de musica en blogs, ara encara ho tenim millor.
Ara tenim nous mètodes per afinar la recerca d’ aquell vinil, pel•lícula, sèrie, etc .... que tant et costa de trobar. Es tracta del cercador de descarregues directes DaleYa.

DaleYa
és un cercador de descàrregues directes que utilitza la tecnologia de google com a motor per buscar en els hosts o principals llocs de descàrregues com megaupload, rapidshare, badongo, mediafire, gigasize, sendspace, turboupload entre d'altres i presentar-nos els enllaços cap a les descàrregues directes.

Entre diferents continguts, pot buscar qualsevol programa que necessitis instal•lar, musica, pel•lícula, llibre, document, etc .... entre d'altres. La recerca et pot portar a blogs, webs, fòrums o coses per l'estil on la comunitat posteja el que ha pujat en els hosts per ser descarregat per qualsevol persona.

A l'entrar a DaleYa únicament posarem la paraula clau de la descàrrega directa que vulguem i seleccionem els servidors on volem que realitzi la recerca.

També podem buscar per extensions d'arxiu (.pdf, .doc, xls, .torrent, etc) per poder filtrar els resultats a les descàrregues directes sobre arxius que realment ens interessen.

I igualment DaleYa serveix per buscar vídeos en en Youtube, Dalealplay, GoogleVideo i Metacafe.

Per exemple, per saber com funciona, si busques història universal i la vols en pdf o en word, en Google hauries de col•locar això:
Història Universal filetype:pdf filetype:doc

DaleYa utilitza simplement el següent codi per buscar; per exemple si volem descarregar l'antivirus NOD32 simplement escrius alguna cosa com això al camp de text de Google i pressiones buscar:
NOD32 “megaupload.com/” “badongo.com/file/” “rapidshare.com/files” “mediafire.com/?” “gigasize.com/get.php”

Altres cercadors de descarregues:

Més o menys fa la mateixa funció, però amb més opcions (més servidors, més extensions i possibilitat de buscar vídeos en diferents llocs) , un millor disseny ( la vista ho agraeix) i està en diversos idiomes, crec que val donar-li un cop d'ull:
http://www.trobalo.com/


Buscar pel•lícules i sèries en línia:
http://www.butacon.com/
Aquest potser té més servidors per a la recerca:
http://www.buscalox.110mb.com/Tot un món que justament he començat a explorar, quan tingui més dades, ampliaré aquest post, o bé si algú sap més, pot afegir un comentari al post ….

Salut,
Psycho-Hamster

2 Comentaris:

Pep ha dit...

Jo he trobat un que està força bé i està en català:

http://www.lokaliz.net

The Psycho-Hamster ha dit...

Hola Pep,

Graciès per comentar. El probaré a veure que tal va. Ja ho comentaré com a comentari o post. Darrerament tinc el blog una mica desatès.

Salut,
Psycho-Hamster

Entrades populars