NOTA DE L" AUTOR:

L’ AUTOR D’ AQUEST BLOG NO ES FA RESPONSABLE DELS DANYS A LES DIFERENTS SENSIBILITATS QUE PUGUI OCASIONAR LA SEVA LECTURA I AL MATEIX TEMPS RECONEIX LA SEVA CONDICIÓ DE MARGINAT SOCIAL I ES DECLARA LLIURE DE L’ OBEDIENCIA ESCLAVA A LES NORMES DE BON GUST. SI, PER EXCES O PER DEFECTE, NO HE ESTAT SUFICIENTMENT SENSIBLE EN QUALSEVOL SENTIT SEXISTA, RACISTA, CULTURALISTA, NACIONALISTA, REGIONALISTA, ETNOCENTRISTA, FAL.LOCENTRISTA, ETC. O AMB PERSONA FEMENINA, POBLE OPRIMIT, MEDI AMBIENT, CULTURES MINORITARIES, QUALSEVOL ALTRA MENA DE PREJUDICI ENCARA PER BATEJAR, DEMANO DISCULPES. A LA RECERCA DEL DESEMVOLUPAMENT D’ UNA SOCIETAT LLIURE DE PREJUDICIS I PURGADA DE LES INFLUÈNCIES DEL SEU DEFECTUÓS PASSAT CULTURAL HE COMES BEN SEGUR MÉS D’ UN ERROR ".

( Texte inspirat en el llibre: “Contes per a nens i nenes politicament correctes”, de James Finn Garner, traducció de Quim Monzó i Maria Roura, Editorial Quaderns Crema )

The Psycho Hamster .


dijous, 6 de novembre de 2008

TEST DE FUTBOL PER A DONES ( I POTSER ALGUNS HOMES)

En vista de que la temporada de futbol només ha fet que començarLliga, Champions “Ligs”, UEFA, Mundial – m’ agradaria encoratjar a les abnegades dones que suporten el rebuig, el passotisme, menyspreu, i abduccions de les seves parelles davant un partit de futbol. Que passa amb el futbol, realment separa els ambdós sexes en la major part dels casos ?

Amb un objectiu filantròpic i altruista, aquest humil i gens pretensiós post pretén debatre aquesta qüestió, i al mateix temps tractar com trobar un sà enteniment especialment en les relacions de parella, matrimonis, amistats, o qualsevol altre tipus de relació per definir .......…
Insisteixo, no hi ha cap pretensió altra que vetllar per les relacions de parella sanes i duradores, pel Karma Universal – no estic muntant una secta – i específicament pels interessos i bona salut dels afeccionats al futbol, mitjançant l’ anàlisi i la reflexió sobre molt aspectes psicològics, freudians, ètnics, antropològics, genètics, i d’ altres per batejar en el context del món del futbol …..

Si ets dona, t’ he de donar la raó. De vegades sembla que hi posem, especialment els homes, un sentiment més fort que l’ amor …., una prova es l’ estat de semi-inconsciència i abstracció en el que entrem quan fan un partit a la televisió …. ens quedem com hipnotitzats …..“no passis per davant de la tele, hi ha una jugada important”......

Qui no ha escoltat alguna vegada a una dona dir la meva parella sembla més enamorat del seu equip de futbol que de mi ….., conclusió gens frívola i fonamentada:

- Ens quedem com mirant enlloc, abduïts, com un enamorat pensant amb seu primer amor …. prenem el control de la tele i no atenem a res que passi al nostre voltant .... comentaris, telèfon, intèrfon, …., tot es inútil … la abducció es total. No cal que et posis sexy ...., el tanga no funcionarà ...., gatejar a quatre potes o joguinejar nua sobre la catifa no canviarà la situació ….. doncs a més de tenir la lívid en reserva, estem cecs, muts i sords per qualsevol altra cosa que no sigui el match de futbol ….

- Si escoltes qualsevol tipus d’ improperis i llenguatge tavernari, o referent a la professió de la mare d’ algú – dirigit a un home tradicionalment vestit de negre a qui anomenen “àrbitre” - o llenguatge amb connotacions sexuals, no t’ espantis ..... la teva parella no vol sexe ara mateix ..... potser estaria encantat amb “la recompensa del guerrer” desprès del partit, sempre i quan el seu equip hagi sortit victoriós del combat. En cas contrari, haurà de ser teva, la iniciativa balsàmica de “llepar-li les ferides” emocionals com a preliminar d’ un bon polvo recuperador ..... Ja se el que penses ..... – que li donin pel ......" - has de saber que es poc probable, doncs els afeccionats al futbol son majoritàriament “heteros” ......

Podria ser veritat que estimem més al nostre equip de futbol que a la nostra parella ? Personalment crec que no. Ens estimem la nostra parella i el nostre equip, però amb la diferencia de que sempre serem fidels incondicionals al nostre equip. Insistint amb els símils, el descens del teu equip a Segona Divisió, podria ser comparable a un cas d’ infidelitat, separació o trencament traumàtic amb la nostra parella, només que amb la diferencia que en el cas del futbol el vincle no es trenca …… En canvi, la fidelitat en el món de la parella no es eterna.

Tornant al directe, – en diferit no ens mola - la tensió i estat psico-emocional pot arribar a dimensions èpiques o clímax quan es tracta d’ un partit d’ alt nivell o contra el pitjor equip rival, en aquest cas la descarrega de adreno-corticoides barrejada amb alcohol més qualsevol comentari inoportú – “no es per tant”, “ja guanyaran el proper partit”, “no hi ha birra a la nevera”, “per sort el mundial es cada 4 anys”, “aquesta jugada ja l’ hem vista”, … - pot generar una situació de conflicte i segrest emocional on no serem capaços de controlar els nostres impulsos més “neandertals”….. i en el món de la parella pot tenir conseqüències – no parlaré de crisi – gens esperades …. Hem de recordar que l’ instint de l’ home al llarg de la seva evolució ha estat modelat per a la cacera, lluita, i supervivència en un entorn hostil, i durant un partit de futbol podem entrar en aquest estat latent de defensa o atac.

Un consell si t’ estimes a la teva parella: deixa’l tranquil ...... Desprès del partit, si la TV continua encesa, es que el seu equip a guanyat, i ara toca la repetició de les jugades més importants – imprescindible per a completar el procés d’ idealització - .... al mateix temps que el cos es recupera de les descarregues neuro-emocionals i de la tensió acumulada, passant a relaxar-se. Hi haurà temps per “als mimitos”, joguinejar, o qualsevol tipus de reparació o compensació de les ferides emocionals i altres danys col.laterals ..... El fet de guanyar el seu equip, podria ser comparable al retorn victoriós de la teva parella i amb la autoestima a tope desprès d' una guerra contra els víkings, teutons, romans, gals, saxons, celtes, etc ( Brondby, Bayer Munich, Milan, Paris Saint Germain, Liverpool, Cèltic Glasgow, etc...) Aprofita-ho !!!!

Una solució potser utòpica, podria ser feminitzar el món del futbol, però en aquest sentit soc escèptic, encara ens resten molts anys d’ evolució ...... no estem preparats ..... Independentment, potser el futbol es una “cova” refugi on els homes confraternitzem entre nosaltres ...... Ho haurem d’ estudiar .....

Seguint aquest fraternal esperit d’ enteniment i d’ immersió en el món del futbol, amb l’ objectiu d’ arribar d’ una vegada per totes a una societat lliure de prejudicis i estereotips, aquí teniu aquest TEST que he trobat a Internet amb l’ objectiu d’ apropar-vos aquest misteriós món del futbol. L’ he revisat en català, per no desvirtuar l’ original, però potser no es massa políticament correcte .....
( Seguiré amb la recerca .... properament més tests )

Test de futbol (per a dones) i alguns homes

1. Lateral esquerre de la selecció brasilera:
a( ) Roberto Carlos b( ) Erasmo Carlos c( ) Santana Carlos

2. Jugador d'Holanda:
a( ) Cocu b( ) Mangu c( ) Platanu

3. Atacant de Xile:
a( ) Salas b( ) Cuines c( ) Menjadors

4. Migcamp de França:
a( ) Zidane b( ) Zidoy c( ) Sida

5. Atacant de Croàcia:
a( ) Boban b( ) Tontan c( ) Idiotan

6. Jugador del Barça:
a( ) Amor b( ) Passió c( ) Tendresa

7. Atacant de Grecia:
a( ) Georgios Samaras b( ) Georgios Sonpara c( ) Georgi Dann

9. Jugador del Paraguai:
a( ) Enciso b( ) Precís c( ) Indecís

10. Lateral dret del Brasil:
a( ) Cafú b( ) Tofú c( ) Sifú

11. Migcampista d'Holanda:
a( ) Winter b( ) Summer c( ) Spring

12. Jugador d'Àustria:
a( ) Schopp b( ) Slurp c( ) Shrek

13. Capità d'Espanya:
a( ) Hierro b( ) Coure c( ) Manganès

14. Golejador del Camerun:
a( ) Songo b( ) Mongo c( ) Gongo

15. Davanter Suec del Barça:
a( ) Larsson b( ) Carlsberg c( ) Tuborg

16. Jugador del Atlethic Bilbao:
a( ) Sarabia b( ) S irak c( ) S emiratos Sarabes Sunidos

17. Atacant de Iugoslàvia
a( ) Mijatovic b( ) Peidatovic c( ) Cagatovic

18. Mig atacant de l'Argentina:
a( ) Batistuta b( ) Prostituta c( ) Batuta

19. Jigador de migcamp de Grecia:
a( ) Basinas b( ) Papanatas c( ) Repartopoulos

20. Atacant d'Espanya:
a( ) Kiko b( ) Pipa c( ) Fava

21. Davanter de l'Argentina
a( ) Delgado b( ) Flac c( ) Escanyolit

22. Davanter de Bolívia
a( ) Botero b( ) Barquer c( ) Ioter

23. Atacant del Perú
a( ) Pizarro b( ) Pizzer c( ) Pissarra

24. Davanter del Brasil
a( ) Kaká b( ) Trunyá c( ) Merdá

25. Davanter de l'Argentina
a( ) Palermo b( ) Etna c( ) Stromboli

26. Volant de contenció del Brasil
a( ) Emerson b( ) Lake c( ) Palmer

27. Davanter de l'Argentina
a( ) Piojo López b( ) Puça López c( ) Paparra López


28. Jugador d’ Osasuna
a( ) Puñal b( ) kutxill c( ) Ganivet


Resultats:

Si has escollit l'opció "a" per a totes les preguntes, definitivament NO ets Dona.

Si has escollit entre 1 i 5 opcions "b" i cap opció "c", segur que coneixes totes les variants de la nina Barbie.

Si has escollit una o més opcions "c" deixa de mirar telenovel•les, pintar-te les ungles i dedica-li més temps a la Lliga, Champions League, UEFA, Canal +, Digital +, FOX Sports, Teledeporte, etc..... la teva parella t’ ho recompensarà.

Salut,


P.d. ( En proves) Pots imprimir el post clickant sobre la icona:

3 Comentaris:

Anònim ha dit...

Un post brutal, quina enveja no haver-lo escrit jo, encara que al meu blog en tinc un parell dedicats al meu amor incondicional que és el meu estimadíssim Osasuna.

A mi em passa el mateix, ningú comprèn el meu amor passional pel meu modest equip, la lleialtat envers ell encara que visqui a 600 km de distància (ai les relacions a distància!) i el pugui veure poc, o l'afició a estar amb ell els diumenges a la tarda encara que sigui a través de la ràdio.

Pel mateix motiu és difícil d'explicar la vegada que em vaig haver de prostituir, a la penúltima jornada de l'any passat, cantant els gols del Madril contra el Zaragoza (això podria constituir motiu de divorci si la teva parella és culer i s'entera). I lo bruta que t'arribes a sentir després de fer-ho.

La gent tampoc no entén com pots arribar a arriscar la teva vida celebrant com una boja l'errada del penalt d'en Tamudo, enmig de l'Estadi rodejada de pericos.

El post és tan bo que si em dones permís te'l citaré en el meu blog.

I perquè no quedi,
AUPA OSASUNA!

Anònim ha dit...

Una qüestió que se m'ha ocorregut, sr. Psychohamster:

Si l'obliguen a triar entre una dona anti-futbol (de les que sempre posen compromisos casualment els dies i hores que hi ha partits clau) i una merengue pro-zaragozista, amb quina es quedaria?

The Psycho-Hamster ha dit...

Hola Iaia!
He estat una mica liat, cap de setmana no tinc internet a casa i normalment marxo fora .... També he estat liat amb le nou formulari per comentaris del blog que no acaba de xutar. M' agrada saber que t'ha agradat el post. Pots copiar tot el q t' agradi del blog sense cap problema. D' on et ve lo d' Osasuna, tens familia navarresa ? Quan tingui un moment em passaré pel teu blog, suposo que ho expliques alli ...... Per cert, m' agrada el teu blog i he enllaçat. La questió que plantejes ... tot i que es molt relatiu i depen d' altres valors ....triaria la anti-futbol, pero no em plegaria a totes les seves exigencies .... tot i que = a ruptura ???? Tot es negociable .... També podria liar-me amb una merengue pro-zaragozista, i tenir bulla cada setmana, depen del grau de radicalisme ..... No ho se, no estic segur, hauré de reflexionar ..... T' has trobat en un cas semblant ? Salut

Entrades populars