NOTA DE L" AUTOR:

L’ AUTOR D’ AQUEST BLOG NO ES FA RESPONSABLE DELS DANYS A LES DIFERENTS SENSIBILITATS QUE PUGUI OCASIONAR LA SEVA LECTURA I AL MATEIX TEMPS RECONEIX LA SEVA CONDICIÓ DE MARGINAT SOCIAL I ES DECLARA LLIURE DE L’ OBEDIENCIA ESCLAVA A LES NORMES DE BON GUST. SI, PER EXCES O PER DEFECTE, NO HE ESTAT SUFICIENTMENT SENSIBLE EN QUALSEVOL SENTIT SEXISTA, RACISTA, CULTURALISTA, NACIONALISTA, REGIONALISTA, ETNOCENTRISTA, FAL.LOCENTRISTA, ETC. O AMB PERSONA FEMENINA, POBLE OPRIMIT, MEDI AMBIENT, CULTURES MINORITARIES, QUALSEVOL ALTRA MENA DE PREJUDICI ENCARA PER BATEJAR, DEMANO DISCULPES. A LA RECERCA DEL DESEMVOLUPAMENT D’ UNA SOCIETAT LLIURE DE PREJUDICIS I PURGADA DE LES INFLUÈNCIES DEL SEU DEFECTUÓS PASSAT CULTURAL HE COMES BEN SEGUR MÉS D’ UN ERROR ".

( Texte inspirat en el llibre: “Contes per a nens i nenes politicament correctes”, de James Finn Garner, traducció de Quim Monzó i Maria Roura, Editorial Quaderns Crema )

The Psycho Hamster .


divendres, 9 de maig de 2008

BLOGS ON POTS DESCARREGAR DIRECTAMENT MUSICA GRATIS

SOBRETOT SI T' AGRADA EL ROCK, BLUES, '70, ETC... FLIPARAS !!!
Si no trobes àlbums de música complets en P2P (limewire, kazaa, emule) o no tens molta paciència per a les lentes descàrregues via “.torrent“, aquí alguns BLOGS AMB DESCÀRREGUES DIRECTES.

La majoria d'aquests blogs tenen “DISCOS POSTEJATS” en un “host” i que pots descarregar en un moment. Utilitzen Rapidshare , Megaupload, Badongo, o similars, si tens confusió en el procés de descàrrega revisa primer aquest vídeo.

El procès es molt senzill, nomès heu de clickar els enllaços ..., potser s' obre algun "pop-up" o finestreta del "casino de marres" i altra basura cibernetica que heu d' anar tancant. Els LP's venent sencers - les cançons separades - i de vegades fins i tot amb les caratules. Venen en un arxiu comprimit tipus ZIP o RAR. Si hores d' ara encara no sabeu com descomprimir aquest arxius, aqui teniu l' enllaç on descarregar el programa per descomprimir-lo una vegada descarregada la musica al vostre PC. En alguns casos heu d' anotar el password que s' us demanará al descomprimir l' arxiu.
http://www.winrar.es/descargas

Abans de tot dir-vos:
Hi ha molts tipus de blogs, segons estil musical, amb molt contingut o poc, alguns molt currats, amb ressenya del LP on es descriu el grup, àlbum etc .... Un excel·lent treball, podeu llegir la ressenya, descarregar-lo i desprès passar al tast . Opció més valida que passar a descarregar musica compulsivament ....... a mi m' ha passat, ara ja tinc per escoltar una temporada .....

En molts casos, a la columna dreta podeu trobar la “etiqueta” dels diferents intèrprets, estils, etc ..... Potser alguns tenen hores d’ ara enllaços a descàrrega perduts, però en la seva majoria va de “perles”.

Dir que alguns dels “hosts o allotjaments” tenen limitacions, no et permeten descarregar més d’ un àlbum en una hora aproximadament.El funcionament es senzill. Has d’ introduir la verificació de “lletres o dígits”, i en el cas de “rapidshare” de vegades els dígits amb un “gatet al darrera” .... , em vaig tornar boig fins que vaig descobrir com funcionava. Si teniu una connexió suficientment rapida podeu descarregar qualsevol LP en menys de 5 minuts.

Per als àvids consumidors de musica, podeu anar combinant blogs amb diferents “host” i anar combinant les descàrregues. Us he classificat els enllaços també en aquest sentit. Hi ha blogs que et permeten escollir la descàrrega a través de “sharebee” ....

Ara, keep on rockin’ .........

A continuació teniu alguns enllaços que us he copiat del meu "bookmark", alguns estan repetits segons "host", estil, etc.... ja podeu començar a salivar i a descarregar la musica que més us agradi. Afegir que molts d' aquest blogs tenen enllaços a altres blogs del mateix estil. Us aniré actualitzant aquesta llista. Podreu accedir a la llista a partir de "INFO MUSIC" a la columna dreta en aquest blog.


"HIT PARADE" DE DESCÀRREGA DE MUSICA EN BLOGSdescàrrega NOSTALGIA SPAIN, ITALY, DISCO, BIZARRO, FLAMENCO
NO ES EXTRAÑO ESTE VINILO ( La Movida Madrileña '80, LP)
MUSICA PARA EL RECUERDO ( Grecomus, singles, EP, LP, rapidshare)
D D C ( Rudalgo, españoles y argentinos)
DISCOS DEL RECUERDO ( Pop Rock, Spain y Extranjero)
PALOS FLAMENNCOS
SAN JOSE 72( todo Nostalgia, Spain y Sudamerica)
DISCO2GO ( Excelente blog del Este, Música Disco)
STUDIO 54 - DISCO FUNK

descàrrega POP, ROCK, REGGAE, VARIS, ACTUAL
EL BLOG DE LA BUENA MUSICA ( variat actual )
BIBLIOTECA DE MP3
DJ JAVI CIEN ( Variado Pop Actual)
ENCICLOPEDIA DEL ROCK EN TU IDIOMA ( Pop Rock Mexico Spain ...)
LO PIOR DE LA RED ( Contenido Bizarro Argentino)
TANOGE ( Blog argentino de contenido muy diverso)
VACACIONES EN MARTE ( Blog de Perú, Rock Pop Español)
EL ARCON DE LOS RECUERDOS
EL BLOG YO ESCUCHO
FULL ALBUMS
MY MUSIKITA
PEZIMO
POTQ.cl
THAT MUSIC (Más que Música)
BLACK ACID
ALTA FIDELITAT
DEBAJO DEL ALBUM BLANCO
EQLECTIKOS
FRISIAN'S OTHER FAVORITES HARD ROCK
LAS GALLETAS DE MARIA
PSYCH SPANIOLOS
THE GLIMMER TWINS


descàrrega ROCK megaupload


7-FLOOR
FLEA MARKET BLUES ( Underground , Punk-Rock....)
REINO DE MONDONGO
THE LAKE BAND
WAREHOUSE OF ROCK


descàrrega ROCK sharebee i varis
ALBUM BASE ( A-Z)
CHRIS GOES ROCK
DUDU2 do VINIL
ENTRE A MI MENTE
FEAR AND LOATHING WITH .. ELCROWLE ( Roots, Rarities, RocK ....)
MUSICOLOGY
STONES TO CRY ( Molt sobre Rollings )
SAM 1957
2000 MUSTANGS ( Rock, Metal, Heavy, Punk, Alternatiu ....)
COMMERCIAL ZONE ( Rock, Punk Rock, Underground, Indie,....)
eL mEjOr RoCk De ToDoS lOS tIeMpOs

descàrrega ETNICA sharebee i varis
L'ARBRE DE LES 1000 MUSIQUES ( Etnica)WE LOVE MUSIC ( Etnica)
MUSIC FROM THE THIRD FLOOR ( Bollywood beats, ballads and bombs)

descàrrega per ordre DISCOGRAFIA
PERIECOS BRECHO ( Brasiler, Rock, Blues, Soul, Rarities, Etnica, ordenat per series i discografia)
SOUNDTRACK AND MORE ( Discografias Rock, Heavy, Punk, etc.)

Avis legal:

Cal dir que les descàrregues serien considerades “pirateria”; no obstant això, molts dels blogs presenten el següent avís: “Descarregant els següents àlbums acceptes que legalment els tens, i per defecte acceptes tota la responsabilitat legal de descarregar-los. Si tu no els tens, també estàs d'acord que l'administrador del blog no és legalment responsable i els estàs descarregant sota el teu propi risc.”

Salut,

P.D. Si teniu algun enllaç interessant, o qualsevol altra historia, comenteu .....

¿Vols comentar?

Entrades populars