NOTA DE L" AUTOR:

L’ AUTOR D’ AQUEST BLOG NO ES FA RESPONSABLE DELS DANYS A LES DIFERENTS SENSIBILITATS QUE PUGUI OCASIONAR LA SEVA LECTURA I AL MATEIX TEMPS RECONEIX LA SEVA CONDICIÓ DE MARGINAT SOCIAL I ES DECLARA LLIURE DE L’ OBEDIENCIA ESCLAVA A LES NORMES DE BON GUST. SI, PER EXCES O PER DEFECTE, NO HE ESTAT SUFICIENTMENT SENSIBLE EN QUALSEVOL SENTIT SEXISTA, RACISTA, CULTURALISTA, NACIONALISTA, REGIONALISTA, ETNOCENTRISTA, FAL.LOCENTRISTA, ETC. O AMB PERSONA FEMENINA, POBLE OPRIMIT, MEDI AMBIENT, CULTURES MINORITARIES, QUALSEVOL ALTRA MENA DE PREJUDICI ENCARA PER BATEJAR, DEMANO DISCULPES. A LA RECERCA DEL DESEMVOLUPAMENT D’ UNA SOCIETAT LLIURE DE PREJUDICIS I PURGADA DE LES INFLUÈNCIES DEL SEU DEFECTUÓS PASSAT CULTURAL HE COMES BEN SEGUR MÉS D’ UN ERROR ".

( Texte inspirat en el llibre: “Contes per a nens i nenes politicament correctes”, de James Finn Garner, traducció de Quim Monzó i Maria Roura, Editorial Quaderns Crema )

The Psycho Hamster .


dimarts, 25 de març de 2008

KRAKOW REALITY BITES: "FUCK D COCA, FUCK D PIZZA"

Desprès de passar uns dies a Polònia, donant-me canya amb l’ esqui de muntanya ….. tot i que no he tingut massa temps per voltar com un turista estàndard, el fet de tenir una meteo dolenta m’ ha permés passar algun dia a Cracovia ….. i veure que m' ofereix :

El més senzill de trobar son les "piwos"birra en polonèsalguns plats tipics de gastronomia krakowiana, les meravelloses "Nadiuskes"mite eròtic de l’ Espanya Celtibèrica del ’60 i “los años del destape” …. jo era molt petit però ja em feia “pajillas” ….. – i postres increïbles, especialment el Tiramisú …… acabant amb el “chupito” de vodka corresponent i amb l' esperança de trobar un bon "cafe espresso" per a completar la tournée …… una pena no tenir temps al duty free de l’ aeroport de Varsòvia per comprar una ampolla de Sliwowica …… no se si hi ha vodkes millors, però aquest estava potent ..... ja sabeu "fuck de coca, fuck de pizza" ......

De tot Krakow, el que m’ ha sorprès – no parlaré de museus, art, etc ….. per això podeu consultar qualsevol guia estàndard - es l’ aprofitament de la simbologia comunista, al servei de l’ art, del disseny, moda, flyers, …. de tours en “cotxes comunistes" - imagineu un tour en 600 per la Costa Dorada o a Benidorm, escoltant cassettes de Rafael, Nino Bravo, etc…..molt friki, no ?? - etc….

Que no m’ oblidi de recomanar-vos una peli, “Good Bye Lenin”, es alemana i es divertida …….

I per últim, la perla que he trobat al hostel, una guia mapa de Barcelona molt especial, on la perla es el “PfhöönETCtick DiKShönair….e” de Mr. Gordonsky on podeu trobar “some useful phrases” in k-talà per als turistes que venen a la nostra ciutat …… clickant sobre la foto podreu ampliar-la....

Mr. Gordonsky's City Spy Maps :
http://www.cityspy.info/


Aquí teniu info de BCN:
http://www.cityspy.info/print/bcn_text.pdf

Salut,

¿Vols comentar?

Entrades populars