NOTA DE L" AUTOR:

L’ AUTOR D’ AQUEST BLOG NO ES FA RESPONSABLE DELS DANYS A LES DIFERENTS SENSIBILITATS QUE PUGUI OCASIONAR LA SEVA LECTURA I AL MATEIX TEMPS RECONEIX LA SEVA CONDICIÓ DE MARGINAT SOCIAL I ES DECLARA LLIURE DE L’ OBEDIENCIA ESCLAVA A LES NORMES DE BON GUST. SI, PER EXCES O PER DEFECTE, NO HE ESTAT SUFICIENTMENT SENSIBLE EN QUALSEVOL SENTIT SEXISTA, RACISTA, CULTURALISTA, NACIONALISTA, REGIONALISTA, ETNOCENTRISTA, FAL.LOCENTRISTA, ETC. O AMB PERSONA FEMENINA, POBLE OPRIMIT, MEDI AMBIENT, CULTURES MINORITARIES, QUALSEVOL ALTRA MENA DE PREJUDICI ENCARA PER BATEJAR, DEMANO DISCULPES. A LA RECERCA DEL DESEMVOLUPAMENT D’ UNA SOCIETAT LLIURE DE PREJUDICIS I PURGADA DE LES INFLUÈNCIES DEL SEU DEFECTUÓS PASSAT CULTURAL HE COMES BEN SEGUR MÉS D’ UN ERROR ".

( Texte inspirat en el llibre: “Contes per a nens i nenes politicament correctes”, de James Finn Garner, traducció de Quim Monzó i Maria Roura, Editorial Quaderns Crema )

The Psycho Hamster .


divendres, 1 de febrer de 2008

EPISODI 2 - EL PUL.LULANT DE L' OFICINA: BON DIA PATUFA .....

Un matí qualsevol de A.M., "El Pul.lulant de l' Oficina":

6:50 a.m. L'alarma atòmica del teu despertador llança soroll, esgarrant un silenci dens com la mantega de tocino a la nevera. Hora de llevar-se.

6:55 a.m. Com que no ens hem llevat perquè no sabem on tenim els ulls i encara menys l’interruptor d'encendre el llum, a les palpentes s'investiga i voilá, el trobes, a cop de despertador, que encara sembla més agressiu que el primer cop.

7:00 a.m. Acurrucada amb mi, mentre jo no sé si la terra és rodona o plana entre consciència i semi-inconsciència, esperes el tercer toc de diana. Remugues en sentir-lo i profereixes no sé quines malediccions mentre recordes que no et vas poder resistir a fer la loteria.

7:02 a.m. Sona el meu despertador, que tot i que marca les 7:00 a.m. està desincronitzat amb el teu. Per tant de nou xivarri al canto, aquest però, amb menys intensitat. Potser és la pila que està gastada, o que el despertador és vell.
Aquesta maniobra, així com exigència de mimos, abraçades, i demés elements per retardar el moment d'abandonar el llit es succeeix fins a les 7:10 a.m.

7:05 a.m. T'en vas a pixar, mentre jo faig equilibris amb l'estat de la meva bufeta per tal que no deixi anar cap gota mentre agonitzo els darrers instants al llit. Tu, en acabar tornes tot botant, queixant-te del fred que fa a fora i et poses a dins al llit ràpida com un llamp en plena turmenta de tardor (això cada cop és menys freqüent, tot sigui dit).

7:10 a.m. Els rajos de llum que a tu d'esquena evites espeteguen als meus ulls impedint-me la ja de per sí difícil maniobra d'aixecar-se cada putu dia a les putes 7:00 del matí. Mes abraçades, peus per sobre, cames al coll, braços a la bufeta que ara ja manté una lluita de tu a tu amb els esfínters per alliberar la càrrega acumulada durant tota la nit.

7:15. a.m. Ultimàtum. Ens hem de llevar o a sobre de patir com gossos malferits des de les 6:50 del matí arribarem a la feina com si ens haguéssim llevat a les 8:30, amb uns ulls de com si haguéssim anat a dormir a les 3 de la matinada del dia anterior.

* A partir d'aquí els camins es divideixen.

A. M.: La cuina està feta un nyap. M'estic pixant. He de rentar els plats, fer els sucs de taronja, preparar els esmorzars, posar el dinar a la carmanyola d'ahir que encara està bruta (avui menú idèntic al d'ahir), no et deixis els coberts, posa la bici a punt, no et deixis el protector dels pantalons que s'enganxa la cadena, agafa forquilla, posa el dinar dins la motxilla, lliga-la perquè no caigui al portaequipatges, repasa que al canviar de jaqueta no et deixis targetes, cartera, carregador, telèfon mòbil, claus de la bicicleta i mocadors.......

S.: Dutxa calenta. Més calenta. No tant. Xampú pels cabells arrissats. Sabó pel cos amb aroma de nous de macadàmia i loció capil·lar de gerds al ou dur...
Tovallola enorme, bany entelat. Assecar-se el cap. Divagar en quina roba em poso.
En una interrupció apareixo per l'habitació per portar-te el suc. Encara estàs despullada. Molt bona per cert. Et veus el suc, jo desapareixo i continuo la meva particular marató matinal. Remugues no sé què de que no hi ha dret. Altre cop sento que no hi ha dret.
Visita a l'armari. No hi ha res que t'agradi. Assecador. Cal assecar-se el cabell. De moment has decidit tanga i mitges. Anem progressant. El cabell et queda com una síndria oberta. M'ho fas saber entre alguna de les meves tasques.

A. M.: Esmorzo els meus cereals després d'haver rentat l'escorredor de taronges ja que altrament queda petrificat i no hi ha qui ho desenganxi.

S.: Cap assecat, has trobat una faldilla. Em fas saber que et va gran i no tens roba.

7:55: Ja t'has vestit, i ara em toca a mi. Rentar-me les dents, rentar-me mínimament jo i trobar roba entre l'armari que està dividit equànimament amb un 95% per tu i un 5% per mi.

S.:
8:00 a.m. Ja has acabat i llavors és moment de compartir les teves reflexions amb mi.

A. M.:
8:00 a.m. Necessito mitja hora per arribar a la feina, on hauria d'arribar-hi a les 8:30 per poder sortir a una hora raonable. El meu dead-line està proper sinó sobrepassat. No trobo els pantalons per anar a treballar amb bici, tampoc la camisa. Sento que em comentes algo.

S.:
Et puteges perquè no t'escolto en alguna de les teves reflexions, d'algun fet que has sentit a la radio o simplement que t'ha passat pel cap. Marxes sense dir res o fent-me saber que estic gilipolles...

????????

The End

Bé..., graciès A.M. ...., espero que no et sapiga greu que ho publiqui al blog .....

Això ha estat l' episodi num. 2 de "El Pul.lulant de l' Oficina", esperem nous episodis d' aquesta saga .......

Salut,

7 Comentaris:

alessa ha dit...

Hola!!!, buena ah!, a por el episodio 2, de paso contarte que te enlace en mi blog.
Hasta la próxima!!!

The Psycho-Hamster ha dit...

Hola!

A ver si esto continua, y podemos leer más episodios de este humor tan particular de A.M y de esta saga ..... de humor cuotidiano

Salut,

KIKELIN ha dit...

¡¡El primer blog en català que trobe!!

Enhorabona, quina alegria em doneu...

I benvinguts a l'UNIBLOG.

alessa ha dit...

Hola pasaba por aquí a saludar e invitarte a que visites mi blog para que recojas tu premio Arte y Pico por la creatividad y talento para escribir.
Abrazos!!!

The Psycho-Hamster ha dit...

Hola!

A.M. no soy yo, es un amigo que espero tener como colaborador, pues me gusta su estilo ....me recuerda a Henry Miller, en català .... He intentado o estudiado la posibilidad de insertar un traductor a castellano, però no me gustan los resultados .....

Salut,
Manel

Ale ha dit...

Hola! me parece de lo más genial tu postura sobre los memes.
Quería saber si puedo publicar tu post Dar una pastilla al gato,(con su debido enlace por supuesto) o es ilegal oh oh oh, esperando respuestas sinceras, te dejo
Saludos absortos!!!

The Psycho-Hamster ha dit...

Podeis coger lo que querais, yo he hecho lo mismo, lo he cogido de otras webs. No se que opinais ...., cuando copio un articulo de una web donde el articulo tiene firma, entonces pongo el enlace para quien quiera pueda ver la entrada original. Cuando es un articulo, normalmente de humor, no se indica el autor, y se encuentra en muchos sitios, no pongo nada .... A veces me dedico a cortar y pegar textos de varios articulos u opiniones ...... en definitiva, reflejo mi opinion a partir de la creatividad de otros ..... viva el corta y pega !!!
Salut,

Entrades populars