NOTA DE L" AUTOR:

L’ AUTOR D’ AQUEST BLOG NO ES FA RESPONSABLE DELS DANYS A LES DIFERENTS SENSIBILITATS QUE PUGUI OCASIONAR LA SEVA LECTURA I AL MATEIX TEMPS RECONEIX LA SEVA CONDICIÓ DE MARGINAT SOCIAL I ES DECLARA LLIURE DE L’ OBEDIENCIA ESCLAVA A LES NORMES DE BON GUST. SI, PER EXCES O PER DEFECTE, NO HE ESTAT SUFICIENTMENT SENSIBLE EN QUALSEVOL SENTIT SEXISTA, RACISTA, CULTURALISTA, NACIONALISTA, REGIONALISTA, ETNOCENTRISTA, FAL.LOCENTRISTA, ETC. O AMB PERSONA FEMENINA, POBLE OPRIMIT, MEDI AMBIENT, CULTURES MINORITARIES, QUALSEVOL ALTRA MENA DE PREJUDICI ENCARA PER BATEJAR, DEMANO DISCULPES. A LA RECERCA DEL DESEMVOLUPAMENT D’ UNA SOCIETAT LLIURE DE PREJUDICIS I PURGADA DE LES INFLUÈNCIES DEL SEU DEFECTUÓS PASSAT CULTURAL HE COMES BEN SEGUR MÉS D’ UN ERROR ".

( Texte inspirat en el llibre: “Contes per a nens i nenes politicament correctes”, de James Finn Garner, traducció de Quim Monzó i Maria Roura, Editorial Quaderns Crema )

The Psycho Hamster .


dijous, 20 de desembre de 2007

HAPPY NAVIDEATH AND A FUCKING NIU YIRRR!!!!

Bé, com de costum, ja tenim a sobre el Nadal….. i tothom exterioritza bons sentiments, tendresa, empatia, i un allau de sentiments que ni a Shangri-la….., “em surten grans d’ acne” d’ escoltar i viure moments tant edulcorats ..., tot molt maco, supurem glucosa ...... ara bé ...., sempre i quan no baixis pel carrer Balmés amb el cotxe, la moto, bici, en bus o caminant, es territori de l’ estrés i la mala baba …. La causa ….. les compres frenetiques amb nadales d' acompanyament, els sopars d’ empresa, el canvi climàtic, la autovia Igualada-Cervera, Renfe, el belen de la plaça Sant Jaume…, els anuncis de colonies amb "chati" o "chato", etc... , que se jo…….

Un dels efectes col·laterals del Nadal, i que a la vegada perquè no dir-ho, vull apuntar-me es a la “felicitació nadalenca”, però amb una mica de recança. Recança perquè jo mateix ja estic fins als “piticlins” que sona més fi – no diré collons en aquestes dates – de l’ esperit nadalenc i de tot l’ allau de felicitacions, bons desitjos, poesia, caganers, nadales, arbres amb bombetes que s' encenen i s' apaguen, la Verge Maria, els pastorets, el ruc, el nen, els reis mags, .....arrrggggghhhhh ... que en forma de powerpoints animats de lo més kitsch, banda sonora de lo més estrident i patètica, i psicodelia hortera ens rallen la psique ……. No només has d’ aguantar els villancicos al carrer sinó que també a Internet ….ara bé, com t’ ho envia un amic que fa temps que no veus, l’ acabes obrint …… i t’ acabes emprenyant ….així es foti el “Papa Noel” una ostia amb el trineu, o acabi enculat pel Rudolf desprès d’ una orgia d’ alcohol i sexe…….!!!

Per estalviar-vos temps, us felicitaré amb tot el repertori de material que he anant trobant per internet a veure si us faig esclatar el cervell ( clickant sobre les imatges d' aquesta galeria nadalenca friki pots ampliar la que més t' agradi, algunes son arxius gif en moviment ) :

- Per als que sempre esteu pensant en el mateix ……

- Per als que us agrada passar el Nadal a soles amb les vostres mascotes …….
- Per als més punkis i anti-sistema, “Navideath and a Fucking Niu Yirrr” …….
- Per als amants de la tradició i una mica conservadors ……

- Per als que sou monarquics i penseu que "Santa Claus" es un pel "dropo" i no vindrá ...


- També us volen desitjar un Bon Nadal:

En definitiva, Bon Nadal a tothom, i que tot vagi a la vostra mida.....

Salut,

P.D. : M' oblidava, jo prefereixo el "cagatió", com a mínim pots descarregar l' estres ....

¿Vols comentar?

Entrades populars