NOTA DE L" AUTOR:

L’ AUTOR D’ AQUEST BLOG NO ES FA RESPONSABLE DELS DANYS A LES DIFERENTS SENSIBILITATS QUE PUGUI OCASIONAR LA SEVA LECTURA I AL MATEIX TEMPS RECONEIX LA SEVA CONDICIÓ DE MARGINAT SOCIAL I ES DECLARA LLIURE DE L’ OBEDIENCIA ESCLAVA A LES NORMES DE BON GUST. SI, PER EXCES O PER DEFECTE, NO HE ESTAT SUFICIENTMENT SENSIBLE EN QUALSEVOL SENTIT SEXISTA, RACISTA, CULTURALISTA, NACIONALISTA, REGIONALISTA, ETNOCENTRISTA, FAL.LOCENTRISTA, ETC. O AMB PERSONA FEMENINA, POBLE OPRIMIT, MEDI AMBIENT, CULTURES MINORITARIES, QUALSEVOL ALTRA MENA DE PREJUDICI ENCARA PER BATEJAR, DEMANO DISCULPES. A LA RECERCA DEL DESEMVOLUPAMENT D’ UNA SOCIETAT LLIURE DE PREJUDICIS I PURGADA DE LES INFLUÈNCIES DEL SEU DEFECTUÓS PASSAT CULTURAL HE COMES BEN SEGUR MÉS D’ UN ERROR ".

( Texte inspirat en el llibre: “Contes per a nens i nenes politicament correctes”, de James Finn Garner, traducció de Quim Monzó i Maria Roura, Editorial Quaderns Crema )

The Psycho Hamster .


dimecres, 22 d’agost de 2007

"UN HOMBRE DE VERDAD" + LES 3 ETAPES EN LA VIDA D' UN HOME

Feia temps que no penjava res al blog. Ahir vaig rebre un article de temàtica “guerra de sexes” que particularment trobo apassionant tot i la controvèrsia que acompanya, personalment sempre m’ ho he mirat des d’ un punt de vista antropològic i amb una gran dosi d’ humor...., hi ha opinions de tot tipus, hi ha dones que van a la recerca d’ un home metrosexual i sensible, d’ altres potser d’ un “mascle ibèric”, d’ un “gos fidel amb penis” ..... tant se val, es pot trobar de tot al mercat ....., ”esto es lo que hay” .......

A continuació teniu l’ article (edición nacional de 'METRO directo'/5/10/2006, a la columna de la periodista Imma Sust, 'Un hombre de verdad' ) que m’ ha arribat via mail en format pdf, però per no tenir que escriure l’ he trobat en un blog, el teniu a continuació, afegeixo els comentaris d’ el meu amic J.Z. que a més m’ ha promès com a primícia, i com a novetat en el blog, una crítica cinematogràfica de quan en quan ..... també si voleu podeu afegir o comentar, especialment les femines, doncs potser alguns homes anem una mica perduts i necessitem ajut per adaptar-nos als nous temps, o acabarem sent "gossos amb penis" ........

“UN HOMBRE DE VERDAD”


"Hola, me llamo Imma y quiero un hombre de verdad. A mis 32 años ya me he cansado de esperar al príncipe azul y, una vez asumido eso, me doy cuenta de que los hombres de verdad ya no existen. Ahora, el hombre del siglo XXI es como nosotras, las mujeres, igualitos pero con pene.De hecho, son peores. ¡Usan nuestras cremas, se depilan ... Yo no quiero un hombre sensible, quiero un hombre que me abra la puerta del coche, me defienda si entra un ladrón en mi casa, sepa conducir y no llore viendo Los puentes de Madison ...Antes era más fácil. Un hombre llevaba un pendiente y estaba claro, era gay. Ahora tienes que hacerle un test para descubrir de qué palo va ... Pero lo peor viene a la hora de cenar. No se limita a limpiar los platos o recoger la mesa como haría cualquier hombre normal. No. Cada día, entra en mi cocina, lo ordena todo a su manera y decide por mí qué es lo que tengo que comer ...Pero el otro día pasó algo con lo que una no puede luchar. Le pedí que me ayudara a colgar un cuadro y resulta ¡que no sabía hacerlo! ...¿Pero qué está pasando? Si un hombre ya no puede colgar un cuadro ¿de qué narices te sirve?
I.S.

Comentaris per J.Z.

Manolo, todo esto que me acabas de mandar es muy triste, deprimente, pero que zorra es esta que le echa la culpa a Beckam, dice que quiere que le dejen en paz; que cuelgue el cuadro su puta madre , claro que si, y el futbol como siempre , a verlo al bar; y el hombre a mariconear , pues claro. Esta es de la condición femenina; una bollera irredenta, pues no se lia con un tio que se depila y se hace las uñas, no me extraña que no sepa distinguir:...que desperdicio de carne.Bueno Manolo , no te canses, el futuro es nuestro , de los recios hombres del raval, cholos , machistas , maleducados. Psicotropicos y osasunistas hasta la muerte,En breve te mando crónica de una gran película, ya verás.

J.Z.

Afegeixo, en clau d’ humor,

LES TRES ETAPES EN LA VIDA D' UN HOME:

Els tios i ties hem d’ evolucionar, en aquest serenguetti de societat, o no …… cadascú sabrá cap a on, “metrosexual” , “gos amb penis” …… ja us ho fareu …..

Salut.
Carpe diem.
Psycho-Hamster


Solter / Casat / Divorciat :

2 Comentaris:

Jaume Jubert ha dit...

Ets molt cruel Manel, ;)

No he entès l'ordre de les fotos...

Salut, si més no!!!

The Psycho-Hamster ha dit...

La veritat es que l' ordre i el sentit potser es una mica relatiu. Suposo que a la primera foto, ets lliure, i forniques enmig de la natura en total llibertat, a la segona, una vegada casat i engabiat, forniques quan et deixen i de quan en quan hi ha bulla, i a la ultima foto, es clar que t' ha deixat ...... planxat ......???? Podriem veure'ns relativament socialment identificats en moltes escenes de comportament animal .........En aquest cas, potser no es massa comparable.
Salut

Entrades populars