NOTA DE L" AUTOR:

L’ AUTOR D’ AQUEST BLOG NO ES FA RESPONSABLE DELS DANYS A LES DIFERENTS SENSIBILITATS QUE PUGUI OCASIONAR LA SEVA LECTURA I AL MATEIX TEMPS RECONEIX LA SEVA CONDICIÓ DE MARGINAT SOCIAL I ES DECLARA LLIURE DE L’ OBEDIENCIA ESCLAVA A LES NORMES DE BON GUST. SI, PER EXCES O PER DEFECTE, NO HE ESTAT SUFICIENTMENT SENSIBLE EN QUALSEVOL SENTIT SEXISTA, RACISTA, CULTURALISTA, NACIONALISTA, REGIONALISTA, ETNOCENTRISTA, FAL.LOCENTRISTA, ETC. O AMB PERSONA FEMENINA, POBLE OPRIMIT, MEDI AMBIENT, CULTURES MINORITARIES, QUALSEVOL ALTRA MENA DE PREJUDICI ENCARA PER BATEJAR, DEMANO DISCULPES. A LA RECERCA DEL DESEMVOLUPAMENT D’ UNA SOCIETAT LLIURE DE PREJUDICIS I PURGADA DE LES INFLUÈNCIES DEL SEU DEFECTUÓS PASSAT CULTURAL HE COMES BEN SEGUR MÉS D’ UN ERROR ".

( Texte inspirat en el llibre: “Contes per a nens i nenes politicament correctes”, de James Finn Garner, traducció de Quim Monzó i Maria Roura, Editorial Quaderns Crema )

The Psycho Hamster .


dilluns, 11 de juny de 2007

THE SMOKING GUN: ARRESTED CELEBRITIES ....

The Smoking Gun es una famosa web on pots trobar a més de tot tipus de curiositats diverses del món de la musica, cine, etc… les imatges de celebritats arrestades als USA classificades per gènere….esports, hollywood, music, killers, gàngsters, …..realment impressionants …..entre d’ altres podeu trobar al Nick Nolte amb hawaiana, despentinat i amb grenyes presumiblement desprès d’ una orgia d’ alcohol i drogues….., Bill Gates sembla un teenager, potser s’ havia fumat un porro de marihuana, i inspirat va tenir la idea del Windows….., Marylin Manson amb una tona de maquillatge ….., impressionant el “careto” i “colocon” del “com es digui” Makauli culkin ( de “Solo en Casa”) ....., Frank Sinatra fitxat, sorprenentment, per adulteri..., i d’altres com Michael Jackson – amb cara de mona...potser no es ell, i es un ninot - Jane Fonda “cantant la internacional “??? - Jimi Hendrix – cap comentari -......., alguns amb cara de resakosos, d’ haver pillat una “super-cogorza”, d’ altres de no haver trencat mai un plat ...., en definitiva, doneu una ullada a:

http://www.thesmokinggun.com/mugshots/index.html

Salut,

P.D.
Investigaré si existeix una a “celtiberia” amb el Dioni, Farruquito, etc……
¿Vols comentar?

Entrades populars