NOTA DE L" AUTOR:

L’ AUTOR D’ AQUEST BLOG NO ES FA RESPONSABLE DELS DANYS A LES DIFERENTS SENSIBILITATS QUE PUGUI OCASIONAR LA SEVA LECTURA I AL MATEIX TEMPS RECONEIX LA SEVA CONDICIÓ DE MARGINAT SOCIAL I ES DECLARA LLIURE DE L’ OBEDIENCIA ESCLAVA A LES NORMES DE BON GUST. SI, PER EXCES O PER DEFECTE, NO HE ESTAT SUFICIENTMENT SENSIBLE EN QUALSEVOL SENTIT SEXISTA, RACISTA, CULTURALISTA, NACIONALISTA, REGIONALISTA, ETNOCENTRISTA, FAL.LOCENTRISTA, ETC. O AMB PERSONA FEMENINA, POBLE OPRIMIT, MEDI AMBIENT, CULTURES MINORITARIES, QUALSEVOL ALTRA MENA DE PREJUDICI ENCARA PER BATEJAR, DEMANO DISCULPES. A LA RECERCA DEL DESEMVOLUPAMENT D’ UNA SOCIETAT LLIURE DE PREJUDICIS I PURGADA DE LES INFLUÈNCIES DEL SEU DEFECTUÓS PASSAT CULTURAL HE COMES BEN SEGUR MÉS D’ UN ERROR ".

( Texte inspirat en el llibre: “Contes per a nens i nenes politicament correctes”, de James Finn Garner, traducció de Quim Monzó i Maria Roura, Editorial Quaderns Crema )

The Psycho Hamster .


dimarts, 29 de maig de 2007

SPANISH BIZARRE - PRINCIPE GITANO

He trobat a internet aquesta “perla” del “spanish bizarre celtiberic”, que m’ ha recordat la increïble recopilació de temes “musicals psicotrònics” mostra de l’ horror musical de la famosa Transició Espanyola, on hi havien “perles” com l’ “Aquarius” del Rafael cantat en anglès, "Space Oddity" del David Bowie, interpretat en plan d’ humor pels Hermanos Calatrava, etc….que son proves de l' “Spain is different”…, del boom turístic del 60, la paella, les sueques, la sangria, etc…..
Passant a comentar les “perles”, aqui teniu d' entrada l' “In the Ghetto” pel Príncipe Gitano en plan karaoke:

Aquí en directe: subtítols en anglès - per si algú no l’ entén - en aquest enllaç:
http://www.youtube.com/watch?v=w-yxVdW8ik0

A continuació, un altre tema… "Obladí, Obladá, se nos vá" (versió del Príncipe Gitano que supera de molt la dels Beatles) sense karaoke, impressionant :
I per acabar, perquè ningú dubti de la clase del Principe Gitano, la seva particular versió “Hotel California” dels Eagles en un clip de la pel•lícula “El Gran Levowski” dels Coen, a la bolera. “Jesús” es interpretat per John Torturro … no us el perdeu, que dic…. com es pot anar pel mon si no heu vist la peli:


Si voleu més “spanish bizarre”, aquí teniu un link a un “Aquarius” del Rafael, en plan Karaoke:
http://www.youtube.com/watch?v=MJ_TQCunWcQ

Salut,
Teniu cura del vostre cervell …..

+ info sobre “spanish bizarro” hits :
http://www.zambra.com/es/tienda/promociones/spanishbizarro/

2 Comentaris:

Home de les Neus ha dit...

Maneeeeeeeeel: és un orgull que els nostres vídeos "blancs" comparteixin la teva llista de "favoritos" amb coses com akuariousssss!!! Demostra que som persones amb ments mooolt obertes....
Salut i neu!

The Psycho-Hamster ha dit...

Realment, si algùn dia, la Cia, FBI, CNSP, mossos o qui sigui estudia el meu perfil criminal, que segur que troben alguna cosa ...., crec que no sabran com classificar-me. El més probable es que m' internen en un sanatori, i em donin a llegir la Biblia, Reader's Digest......la biografia dels Rollings...., qalsevol cosa emny el Coran, no se'm giri el cap. Salut.

Entrades populars