NOTA DE L" AUTOR:

L’ AUTOR D’ AQUEST BLOG NO ES FA RESPONSABLE DELS DANYS A LES DIFERENTS SENSIBILITATS QUE PUGUI OCASIONAR LA SEVA LECTURA I AL MATEIX TEMPS RECONEIX LA SEVA CONDICIÓ DE MARGINAT SOCIAL I ES DECLARA LLIURE DE L’ OBEDIENCIA ESCLAVA A LES NORMES DE BON GUST. SI, PER EXCES O PER DEFECTE, NO HE ESTAT SUFICIENTMENT SENSIBLE EN QUALSEVOL SENTIT SEXISTA, RACISTA, CULTURALISTA, NACIONALISTA, REGIONALISTA, ETNOCENTRISTA, FAL.LOCENTRISTA, ETC. O AMB PERSONA FEMENINA, POBLE OPRIMIT, MEDI AMBIENT, CULTURES MINORITARIES, QUALSEVOL ALTRA MENA DE PREJUDICI ENCARA PER BATEJAR, DEMANO DISCULPES. A LA RECERCA DEL DESEMVOLUPAMENT D’ UNA SOCIETAT LLIURE DE PREJUDICIS I PURGADA DE LES INFLUÈNCIES DEL SEU DEFECTUÓS PASSAT CULTURAL HE COMES BEN SEGUR MÉS D’ UN ERROR ".

( Texte inspirat en el llibre: “Contes per a nens i nenes politicament correctes”, de James Finn Garner, traducció de Quim Monzó i Maria Roura, Editorial Quaderns Crema )

The Psycho Hamster .


divendres, 27 d’abril de 2007

NAUFRAGI, ESTEREOTIPS ETNICS

Continuant amb la recuperació de mails antològics, he trobat aquest sobre topics o estereotips ètnics i culturals que a alguns tant ens agrada, que us he traduït.
Salut,


Un vaixell va naufragar en una bonica i deserta illa enmig del no res del oceà. En el vaixell viatjaven:

a).- 2 francesos i 1 francesa.
b).- 2 alemanys i 1 alemanya.
c).- 2 grecs i 1 grega.
d).- 2 anglesos i 1 anglesa.
i).- 2 búlgars i 1 búlgara.
f).- 2 suecs i 1 sueca.
g).- 2 irlandesos i 1 irlandesa.
h).- 2 italians i 1 italiana.
i).- 2 argentins i 1 argentina.
j).- 2 gallecs i 1 gallega.
k).- 2 asturians i 1 asturiana.
l).- 2 catalans i 1 catalana.
m).- 2 andalusos i 1 andalusa.
n).- 2 bascos i 1 basca.

Un mes després en aquesta bonica i deserta illa enmig del no res del oceà la situació era la següent:

a).- Els dos francesos i la francesa viuen junts i feliços en un "menage a trois".

b).- Els dos alemanys duen un estricte horari en el qual s'alternen per a estar amb l'alemanya.

c).- Els dos grecs dormen junts, i la grega neteja i cuina per a ells.

d).- Els dos anglesos esperen que algú els presenti a l'anglesa.

e).- Els dos búlgars van mirar primer a l'oceà infinit, després a la búlgara.., i llavors es van tirar a nedar.

f).- Els dos suecs contemplen la possibilitat del suïcidi, mentre la sueca els dóna la tabarra amb el que el seu cos és seu i la veritable naturalesa del feminisme. (Almenys no neva i els impostos són reduïts!)

g).- Els irlandesos van començar dividint la illa en Regió Nord i Regió Sud i van instal·lar una destil·leria. Ells no recorden si hi ha sexe a la vista, perquè des que es van produir els primers litres de whisky de coco hi ha una espècie de boirina surant que ho tapa tot, però almenys saben que els anglesos no estan tenint cap tipus d'activitat sexual.

h).- Un dels italians va matar a l'altre per la dona... a la qual de pas intenta posar-li banyes coquetejant amb les altres dones de la illa... Ja s'ha posat d'acord amb els irlandesos organitzant un clan mafiós per a la distribució de contraban del whisky i oferint protecció als habitants de la illa.

i).- Després d'un temps, es va trobar a l'argentina molt avorrida en un racó de la illa arreglant-se les ungles amb un trocet de branqueta. Resulta que els argentins ja no li "donen bola", i passen tot el dia parlant de futbol i de lo bons que són fent l'amor.

j).- Els dos gallecs, com bons emigrants, estan donant la volta a la illa, cadascun pel seu costat i van ajuntant-se a les diferents comunitats, treballant com esclaus i reunint diners, amb l'esperança de poder tornar algun dia i aconseguir a la gallega, que han deixat sola plantant “berzas i nabos” i recollint “berberechos i almejas”, esperant-los. Mentrestant, ella ha muntat un mercat i ven als altres les seves hortalisses i mariscs.

k).- Els asturians començaren a excavar i ja han aconseguit extreure carbó, a més han aconseguit treure sidra del coco i han adoptat a la gallega, que és l'única que els entén, doncs gallecs i asturians, són cosins germans.

l).- El fet diferencial dels catalans va consistir a llogar la catalana als suecs, i utilitzar aquests diners per a finançar als irlandesos la construcció d'una planta de destil·lació en la seva parcel·la de la illa, on ells, els catalans treballen a canvi que les ampolles de whisky de coco estiguin etiquetades també en català. Estan elaborant un estatut perquè no els cridin espanyols i els confonguin amb els altres, a més de voler un propi sistema de recaptació d'impostos i poder controlar els subministraments energètics de la illa. No follen, però estalvien una barbaritat en condons.

m).- Els andalusos fan torns per a quedar-se una de cada dues nits amb l'andalusa i anar-se’n l'altra nit de copes amb els irlandesos i posar a parir als anglesos, italians, francesos, alemanys i, per suposat i sobretot, als catalans. Han aconseguit que els irlandesos ignorin als catalans i destil·lin una varietat de "fi de coco". Immediatament s'han muntat un calendari de festes de l'ostia en la seva illa: que si Fira d'Abril, que si Setmana Santa, que si carnavals, que si romiatges, que si dia d'Andalusia en l'Exili,...a les quals s'apunten tots els altres.

n).- Els bascos es dediquen a tallar els troncs de coco, aixecar pedres, boicotejar als andalusos i en el terreny sexual, a matxacar-se a palles doncs, ja sabeu, davant tot... Independència!

¿Vols comentar?

Entrades populars