NOTA DE L" AUTOR:

L’ AUTOR D’ AQUEST BLOG NO ES FA RESPONSABLE DELS DANYS A LES DIFERENTS SENSIBILITATS QUE PUGUI OCASIONAR LA SEVA LECTURA I AL MATEIX TEMPS RECONEIX LA SEVA CONDICIÓ DE MARGINAT SOCIAL I ES DECLARA LLIURE DE L’ OBEDIENCIA ESCLAVA A LES NORMES DE BON GUST. SI, PER EXCES O PER DEFECTE, NO HE ESTAT SUFICIENTMENT SENSIBLE EN QUALSEVOL SENTIT SEXISTA, RACISTA, CULTURALISTA, NACIONALISTA, REGIONALISTA, ETNOCENTRISTA, FAL.LOCENTRISTA, ETC. O AMB PERSONA FEMENINA, POBLE OPRIMIT, MEDI AMBIENT, CULTURES MINORITARIES, QUALSEVOL ALTRA MENA DE PREJUDICI ENCARA PER BATEJAR, DEMANO DISCULPES. A LA RECERCA DEL DESEMVOLUPAMENT D’ UNA SOCIETAT LLIURE DE PREJUDICIS I PURGADA DE LES INFLUÈNCIES DEL SEU DEFECTUÓS PASSAT CULTURAL HE COMES BEN SEGUR MÉS D’ UN ERROR ".

( Texte inspirat en el llibre: “Contes per a nens i nenes politicament correctes”, de James Finn Garner, traducció de Quim Monzó i Maria Roura, Editorial Quaderns Crema )

The Psycho Hamster .


dilluns, 23 d’abril de 2007

FRASES AMAGADES A CANÇONS POP-ROCK

Tornant al tema “subliminal” i al bombardeig constant a que està sotmès el nostre indefens subconscient, aquí teniu aquest post, força divertit.
S’ ha parlat molt de l’ us perniciós que es fa en el camp del “merchandising” i la publicitat subliminal. També s’ ha parlat en múltiples ocasions que en el camp de la musica, hi ha cançons que porten missatges amagats, potser satànics, i que es poden escoltar al sonar al revés.
En aquest cas, es diferent, els missatges que us proposo escoltar son misteriosos, sense sentit , i els podeu trobar amagats en molts del grans èxits del pop-rock internacional. Potser es tracta només d’ una il·lusió de la nostra percepció, que els científics anomenen
Pareidolia, però es divertit escoltar-los.

En el primer vídeo d’ aquesta playlist, podeu trobar entre altres:

CHRISTOPHER CROSS "Pingüino Rodriguez"
EAGLES
"Hay un Chinito pescando"
DIRE STRAITS "Baby quiero queso roñoso"
ELECTRIC LIGHT ORCHESTRA "En tu huerto no hay tomates"
U2 "Te traigo pasta"

Si et va agradar el “Codi DaVinci” , no tens prou amb el seguiment del 11-M, i vols masturbar-te la ment amb més misteris i continuar investigant la clau, contuberni, conjura, complot, conspiració, etc. a la que pertanyen aquests tipus de missatges, et proposo aquest “deja vu” de les frases amagades que fa temps corre per internet.

A la barra dreta de la plylist podeu marcar un dels vídeos (6) i amb play continuar...., no em faig responsable dels danys col·laterals que hagi de patir el vostre subconscient.

Salut,

¿Vols comentar?

Entrades populars