NOTA DE L" AUTOR:

L’ AUTOR D’ AQUEST BLOG NO ES FA RESPONSABLE DELS DANYS A LES DIFERENTS SENSIBILITATS QUE PUGUI OCASIONAR LA SEVA LECTURA I AL MATEIX TEMPS RECONEIX LA SEVA CONDICIÓ DE MARGINAT SOCIAL I ES DECLARA LLIURE DE L’ OBEDIENCIA ESCLAVA A LES NORMES DE BON GUST. SI, PER EXCES O PER DEFECTE, NO HE ESTAT SUFICIENTMENT SENSIBLE EN QUALSEVOL SENTIT SEXISTA, RACISTA, CULTURALISTA, NACIONALISTA, REGIONALISTA, ETNOCENTRISTA, FAL.LOCENTRISTA, ETC. O AMB PERSONA FEMENINA, POBLE OPRIMIT, MEDI AMBIENT, CULTURES MINORITARIES, QUALSEVOL ALTRA MENA DE PREJUDICI ENCARA PER BATEJAR, DEMANO DISCULPES. A LA RECERCA DEL DESEMVOLUPAMENT D’ UNA SOCIETAT LLIURE DE PREJUDICIS I PURGADA DE LES INFLUÈNCIES DEL SEU DEFECTUÓS PASSAT CULTURAL HE COMES BEN SEGUR MÉS D’ UN ERROR ".

( Texte inspirat en el llibre: “Contes per a nens i nenes politicament correctes”, de James Finn Garner, traducció de Quim Monzó i Maria Roura, Editorial Quaderns Crema )

The Psycho Hamster .


divendres, 20 d’abril de 2007

"ELLA ET VOL COM AMIC", de Pablo Motos

Traduit al català per Psycho-Hamster, al final teniu el link per llegir-ho en la seva versió original en castellà.:


Fins ara pensava que la pitjor frase que et pot dir una tia és: "Hem de parlar...". Però no, la pitjor frase que et poden dir és: "jo també t’ estimo ... però sol com amic".

Això significa que per a ella tu ets el més simpàtic del món, el que millor l'escolta, el més enrotllat... però que no va a sortir amb tu. Va a sortir amb un impresentable que només vol ficar-se al llit amb ella. Això sí, quan l'altre li faci una putada, et trucará a tu per demanar-te consell. És com si vas a buscar treball i et diuen: "Senyor Motos, vostè és la persona idònia per al lloc, el que millor “vitae” té, el més preparat... però no l’ anem a contractar. Anem a agafar a un incompetent. Això sí, quan la cagui, li podríem trucar a vostè perquè ens tregui de l'embolic?"

Em pregunto, què he fet malament? Hem anat al cinema, ens hem rigut, hem passat hores prenent cafè... A partir de quin cafè ens vam fer amics? Del cinquè? Del sisè? Fes-te fotre, això s'avisa. Un menys, i ara m'estaria ficant al llit amb ella!

Per a elles un amic es regeix per les mateixes normes que un Tampax: pots anar a la piscina amb ell, muntar a cavall, ballar... L'únic que no pots fer amb ell és tenir relacions sexuals.

És que si ho penses... Si per a una tia considerar-te "el seu amic" consisteix a arruïnar la teva vida sexual, què farà amb els seus enemics? Em sembla molt bé que siguem amics, el que no entenc és per què no podem "follar com amics".

Jo crec que l'amistat entre home i dones no existeix, perquè si existís, se sabria. El que passa és que quan ella et diu que et vol només com amic, per a ella significa això i punt. Però per a tu no. Per a tu significa que si una nit esteu a la platja, ella s'emborratxa, hi ha lluna plena, s'han alineat els planetes i meteorit amenaça la Terra... A lo millor aconsegueixes enrotllar-te amb ella!

Per això empasses, perquè mai perds l'esperança. Què s' embolica amb Oscar? Doncs ja trencarà... quan ho fa, tu ataques amb la tècnica de "consolador": "No ploris, l' Oscar aquest és un xulo. Tu et mereixes alguna cosa millor, un oncle que et comprengui, un tio que sàpiga estar aquí quan ho necessites... Que sigui baixet, que sigui castany, que no sigui molt guapo, que es digui Javier... com jo".

Almenys, sent amic pots ficar zitzània per eliminar competència. És la tècnica del "cuc miserable". Quan ella et diu:
- Ai, que maco és Paco, veritat?
- Paco? És molt maco, sí... un xic guenyo.
- No és guenyo, passa que té una mirada molt tendra.
- Sí, en això tens raó, em vaig fixar l'altre dia, quan mirava a Marta.
- No la mirava a ella, em mirava a mi.
- Veus com és guenyo?

El súmmum és que les ties consideren que tenen una relació "superespecial" amb un tio quan poden dormir amb ell en el mateix llit i que no passi res. Però bé, ¿ lo "superespecial" no seria que sí passés alguna cosa?

Un dia després d'una festa, et quedes ajudant-la a recollir, com fas sempre, i quan acabeu, ella diu:

- Huy, és molt tard, per què no et quedes a dormir?
- I on dormo?
- Doncs en el meu llit.


A tu et tremolen les cames: "¡Aquesta és la meva nit, s'han alineat els planetes!" A l'estona t'adones que no són precisament els planetes els que s' han alineat, perquè ella, com sou amics, amb tota la confiança, es que queda en samarreta i calces, i tu, “visto lo visto”, penses: "M' hauré de quedar en calçotets... amb l'alineació de planetes que porto a sobre".

Així és que et fiques al llit d'un salt i dobles els genolls per dissimular. Ella es fica, et pega el cul i et diu: "Fins demà". I s' adorm! "Però bé, com s'ha pogut dormir tan aviat? Però aquesta tia no resa ni res?".

D’ aquestes estàs ficat al llit amb la tia que t'agrada! Al principi no t'atreveixes a moure't, per no tocar res. Saps que si en aquell moment fessin un concurs, ningú podria guanyar-te: ets el tio més calent del món. I que llarga se't fa la nit! Et vénen al cap una pila de preguntes: "¿Tocar una mamella amb l'espatlla serà d'amic dolent? I si és la mamella la que em toca a mi?". Però després de moltes hores ja sol et fas una pregunta: "¿Seré realment gilipollas?".

No pots creure que estigueu en el mateix llit i no vagi a passar res. Confies que en qualsevol moment es doni la volta i et digui: "Vinga tonto, que ja has patit bastant, fes-me teva!". Però no. A les ties mai els sembla que hagis patit bastant. I mira que pateixes... Perquè tens tota la sang del cos acumulada en el mateix lloc. S'han donat casos d'homes que han arribat a rebentar.

Però aquí no acaba la teva humiliació. A les set del demà sona el timbre de la porta:
- Ai, és Oscar!
- Oscar? Però no l’ havies deixat?
- Ja et comptaré, que ara tinc pressa. Se'm va oblidar dir-te que anava a portar el seu gos, perquè com ens anem a Vaquèira, jo li vaig dir que el gos millor que amb tu no anava a estar amb ningú. Què tu ets un amic! Tens mala cara, has dormit bé?


I aquí et quedes amb el gos, que aquest sí que és el millor amic de l'home.
The End

El monologo “Ella te quiere como amigo” en su versión original en castellano:
http://www.elalmanaque.com/humor/clubcomedia/club3.htm
+info sobre el Club de la Comedia:
http://www.elclubdelacomedia.com/origen.htm
+ monologos:
http://www.elalmanaque.com/humor/comedia.htm

Salut,

¿Vols comentar?

Entrades populars