NOTA DE L" AUTOR:

L’ AUTOR D’ AQUEST BLOG NO ES FA RESPONSABLE DELS DANYS A LES DIFERENTS SENSIBILITATS QUE PUGUI OCASIONAR LA SEVA LECTURA I AL MATEIX TEMPS RECONEIX LA SEVA CONDICIÓ DE MARGINAT SOCIAL I ES DECLARA LLIURE DE L’ OBEDIENCIA ESCLAVA A LES NORMES DE BON GUST. SI, PER EXCES O PER DEFECTE, NO HE ESTAT SUFICIENTMENT SENSIBLE EN QUALSEVOL SENTIT SEXISTA, RACISTA, CULTURALISTA, NACIONALISTA, REGIONALISTA, ETNOCENTRISTA, FAL.LOCENTRISTA, ETC. O AMB PERSONA FEMENINA, POBLE OPRIMIT, MEDI AMBIENT, CULTURES MINORITARIES, QUALSEVOL ALTRA MENA DE PREJUDICI ENCARA PER BATEJAR, DEMANO DISCULPES. A LA RECERCA DEL DESEMVOLUPAMENT D’ UNA SOCIETAT LLIURE DE PREJUDICIS I PURGADA DE LES INFLUÈNCIES DEL SEU DEFECTUÓS PASSAT CULTURAL HE COMES BEN SEGUR MÉS D’ UN ERROR ".

( Texte inspirat en el llibre: “Contes per a nens i nenes politicament correctes”, de James Finn Garner, traducció de Quim Monzó i Maria Roura, Editorial Quaderns Crema )

The Psycho Hamster .


dilluns, 16 d’abril de 2007

PMS, Prehistòric Monster Sindrome

Aquí teniu un vídeo, enviat per una de les meves fonts habituals, la meva legió privada de buscadors de tresors digitals a la “matrix”, que em mantenen al dia de totes les novetats interessants a la red i que realitzen una feina dura, de vegades ingrata que amb el temps, pot causar lesions irreversibles en el còrtex cerebral, doncs han de regirar enmig de “megabytes” de fems digitals, i totes les deixalles, engrunes i defecacions de tots els “penjats” a la red, amb l’ objectiu altruista d’ oferir-nos informació i protecció enfront tots aquest perills. A tots ells el meu tribut i la meva gratitud, no se que seria de mi sense ells, com podria combatre els meus instints primaris de ser socialment acceptable, una persona de bé, equilibrada, un bon veí, simpàtic amb la fornera, amb la verdulera, ....... deixaria d’ esser un marginal ..... puaggggggg !!!!! Tallo el rotllo.

Passant a parlar del vídeo “PMS, Prehistòric Monster Sindrome” dir que es una parodia un tant masclista del PMS – “pre menstrual sindrome” – que te a veure amb les dones i la complexitat dels seus cicles menstruals. La parodia es a partir de l’ estil dels vídeos de propaganda educacional del govern dels USA durant la dècada dels anys ’50, època de la guerra freda, en que va germinar tota una col·lecció de movies de sèrie B sobre mutacions animals, humanes, degut a la radioactivitat nuclear, etc... El vídeo també em recorda a la sèrie televisiva “The Twilight Zone”, coneguda per molts de nosaltres com “La Dimensió Desconeguda” .....
El vídeo està en anglès, però crec que l’ entendreu perfectament.
A les “fèmines”, ho sento, el vídeo es molt bó. Podeu enviar-me un sobre “pitopausia”, en aquest blog hi cap tot.
Salut,2 Comentaris:

Home de les Neus ha dit...

Quina ment més perversa t'haurà fet arribar aquest vídeo...

(per cert: faria falta una play list al fine tunes adecuada a aquesta lectura: he connectat amb les Manels Divas, i la dolçó de la Dido no m'ha semblat adequada)

S'acosta l'hivern!
capervall2007

The Psycho-Hamster ha dit...

Es veritat, em falta una playlist per aquest tipus de lectures, podria dir-se "TRASH MUSIC", on podria incloure algunes cançons prohibides, maleides, sobre borratxeres, drogues, bronques a la "dolça llar", parricidis, etc....nomès que m' acabarien tancant el blog. Referent a les meves fons d' informació i recursos, dir-te que les mantindre en l' anonimat, tot i que amb el "PMS" ja et pots imaginar qui ha estat .......
Salut

Entrades populars