NOTA DE L" AUTOR:

L’ AUTOR D’ AQUEST BLOG NO ES FA RESPONSABLE DELS DANYS A LES DIFERENTS SENSIBILITATS QUE PUGUI OCASIONAR LA SEVA LECTURA I AL MATEIX TEMPS RECONEIX LA SEVA CONDICIÓ DE MARGINAT SOCIAL I ES DECLARA LLIURE DE L’ OBEDIENCIA ESCLAVA A LES NORMES DE BON GUST. SI, PER EXCES O PER DEFECTE, NO HE ESTAT SUFICIENTMENT SENSIBLE EN QUALSEVOL SENTIT SEXISTA, RACISTA, CULTURALISTA, NACIONALISTA, REGIONALISTA, ETNOCENTRISTA, FAL.LOCENTRISTA, ETC. O AMB PERSONA FEMENINA, POBLE OPRIMIT, MEDI AMBIENT, CULTURES MINORITARIES, QUALSEVOL ALTRA MENA DE PREJUDICI ENCARA PER BATEJAR, DEMANO DISCULPES. A LA RECERCA DEL DESEMVOLUPAMENT D’ UNA SOCIETAT LLIURE DE PREJUDICIS I PURGADA DE LES INFLUÈNCIES DEL SEU DEFECTUÓS PASSAT CULTURAL HE COMES BEN SEGUR MÉS D’ UN ERROR ".

( Texte inspirat en el llibre: “Contes per a nens i nenes politicament correctes”, de James Finn Garner, traducció de Quim Monzó i Maria Roura, Editorial Quaderns Crema )

The Psycho Hamster .


dijous, 22 de març de 2007

ZEN-UTRIO BLOGSPOT

"Cuando el sabio señala la luna, el tonto mira el dedo"
Sembla que no estic sol ! He trobat un blog sobre Zen, on es prenen el tema amb bon humor. Quina manera immillorable de mostrar l’ essència del budisme zen que amb un estil àcrata e irreverent, directe, trencant esquemes, com si d’ un koan monjo–deixeble es tractés. Es idoni per que us introduïu en el tema d’ una manera senzilla i divertida.

Els “contributors” redactors dels post son “Zen-tollo” i “Zen-cerro”. Amb els seus koans originals i d altres adaptats, amb la seva versió particular de “la vida de Buda“ per episodis en clau d’ humor - si Brian en te una, perquè hauria de ser menys Buda - i les seves reflexions transcendentals sobre la vida quotidiana i en “etern present”, “aquí i ara”, més els comentaris de la penya enganxada a aquest blog, et poden fer passar una bona estona.

Aparentment sembla que en aquest blog no hi ha massa activitat, potser estan al “dojo zen de Paris” meditant, o aturats al “semàfor vermell en etern present”, però no es necessari molt més, hi trobareu posts prou interessants com per fer-vos una idea . Algunes de les “perles” - algunes son koans seriosos - entre altres:

- El Zen y los Semáforos en Rojo
- El Satori de la Vecina
- A tomal pol culo
- El samurai y los tres gatos
- Excrementos

Sobre la “vida de Buda” on line:
Capitulo 1. El sueño de la Reina Maya
Capitulo 2. El Nacimiento del Buddha
Capitulo 3. La Profecia
Capitulo 4. La vida en Palacio.
Capitulo 5. Siddhartha se da un garbeo

M' oblidava, aqui teniu l' enllaç al blog:

http://zenutrio.blogspot.com/

Salut,

Psycho-Hamster

1 Comentari:

Alex-4 ha dit...

Hola:

Recursos blog actualmente tiene una nueva URL,www.recursos-blog.com si no es mucha molestia esperamos que la cambie por la anterior www.recursos-blog.blogspot.com
Desde ya les agradecemos este favor

Saludos!

Entrades populars