NOTA DE L" AUTOR:

L’ AUTOR D’ AQUEST BLOG NO ES FA RESPONSABLE DELS DANYS A LES DIFERENTS SENSIBILITATS QUE PUGUI OCASIONAR LA SEVA LECTURA I AL MATEIX TEMPS RECONEIX LA SEVA CONDICIÓ DE MARGINAT SOCIAL I ES DECLARA LLIURE DE L’ OBEDIENCIA ESCLAVA A LES NORMES DE BON GUST. SI, PER EXCES O PER DEFECTE, NO HE ESTAT SUFICIENTMENT SENSIBLE EN QUALSEVOL SENTIT SEXISTA, RACISTA, CULTURALISTA, NACIONALISTA, REGIONALISTA, ETNOCENTRISTA, FAL.LOCENTRISTA, ETC. O AMB PERSONA FEMENINA, POBLE OPRIMIT, MEDI AMBIENT, CULTURES MINORITARIES, QUALSEVOL ALTRA MENA DE PREJUDICI ENCARA PER BATEJAR, DEMANO DISCULPES. A LA RECERCA DEL DESEMVOLUPAMENT D’ UNA SOCIETAT LLIURE DE PREJUDICIS I PURGADA DE LES INFLUÈNCIES DEL SEU DEFECTUÓS PASSAT CULTURAL HE COMES BEN SEGUR MÉS D’ UN ERROR ".

( Texte inspirat en el llibre: “Contes per a nens i nenes politicament correctes”, de James Finn Garner, traducció de Quim Monzó i Maria Roura, Editorial Quaderns Crema )

The Psycho Hamster .


dimarts, 27 de febrer de 2007

FINE TUNE, "MIX-TAPE" I MUSICA ONLINE


Cada dia que passa Internet sembla que no només es una via de comunicació, d’ accés a tot tipus d’ informació i desinformació de qualsevol tipus, cultural, política, prensa, ecologia, protesta, pensament, intercanvi de opinions, …., també es una via de comunicació entre amics i persones amb afinitats semblants, proliferació de blogs personals…., de col·lectius……, es un mercat de consumidors, i en definitiva un mon per encara acabar de descobrir. Últimament dedico una bona estona a investigar i a passejar d’ una manera intuïtiva per aquesta red que sembla infinita, mutant, que s’ ha convertit per a mi en una finestra virtual, en un pou o mon d’ on puc entrar i sortir quan vull, de vegades sembla addictiu, i potser s’ amaguen molts perills ……em ve a la ment “Matrix” ...., podem viure una altra realitat, per algunes persones millor que la física o real, la de penya que hi ha enganxada a jocs de rol ...., “Alícia en el país de les meravelles”...., un món subterrani, anàrquic i meravellós, i també em venen al cap altres referències cinematogràfiques i literaries clàssiques per descriure aquest món, que cada dia que passa es va engolint moltes parcel·les a les que accedíem per altres medis.

Tot aquest rollo, es per comentar-vos el meu últim descobriment:

FINE TUNE
No només he descobert la radio “online”, que em permet treballar amb el PC escoltant musica, sinó també com crear una “Play List” equivalent a una “mix-tape” …., recordareu la cinta cassete recopilatoria gravada a casa per compartir amb amics. Ho he trobat navegant per blogs particulars. “Finetune” permet la creació de llistes de fins a 45 pistes que posteriorment es poden compartir des d’ una pagina web. Els únics límits son els que imposa el tamany del catàleg de “Fine Tune” i l’ impossibilitat de triar més de 3 pistes per artista ( suposadament per protegirse de la fúria de les discogràfiques i advocats ). A més, gracies als “motors de suggerencies” el sistema completa ell solet la recopilació o “play list” fins a 45 pistes, amb possibilitat d’ acabar d’ editar-la o modificar-la. Ja tenim la típica cinta cassete recopilatoria que li hem gravat a una chati, amb el propòsit de derretir-la …., Marvin Gaye, Barry White, Temptations , Rafael, Nino Bravo, El Fary, Camela o qui sigui …..

Si et fa mandra crear la teva “Play List”, pots accedir a “Stations” i escoltar grups ja creats per estils, “chart”, etc.
Hi ha altres webs per l’ estil, que permeten escoltar musica, potser ja en coneixeu alguna.
Tot un descobriment……

Teniu una ja creada a l' inici del blog, a la "sidebar"...., també podeu clickejar l' enllaç:

http://www.finetune.com/user/manelrawal

Per crear la vostra playlist, entre a la web i “log-in”, en cas de voler escoltar només musica, no cal donar-se d’ alta:
http://www.finetune.com/

Salut
Psycho-hamster.

¿Vols comentar?

Entrades populars