NOTA DE L" AUTOR:

L’ AUTOR D’ AQUEST BLOG NO ES FA RESPONSABLE DELS DANYS A LES DIFERENTS SENSIBILITATS QUE PUGUI OCASIONAR LA SEVA LECTURA I AL MATEIX TEMPS RECONEIX LA SEVA CONDICIÓ DE MARGINAT SOCIAL I ES DECLARA LLIURE DE L’ OBEDIENCIA ESCLAVA A LES NORMES DE BON GUST. SI, PER EXCES O PER DEFECTE, NO HE ESTAT SUFICIENTMENT SENSIBLE EN QUALSEVOL SENTIT SEXISTA, RACISTA, CULTURALISTA, NACIONALISTA, REGIONALISTA, ETNOCENTRISTA, FAL.LOCENTRISTA, ETC. O AMB PERSONA FEMENINA, POBLE OPRIMIT, MEDI AMBIENT, CULTURES MINORITARIES, QUALSEVOL ALTRA MENA DE PREJUDICI ENCARA PER BATEJAR, DEMANO DISCULPES. A LA RECERCA DEL DESEMVOLUPAMENT D’ UNA SOCIETAT LLIURE DE PREJUDICIS I PURGADA DE LES INFLUÈNCIES DEL SEU DEFECTUÓS PASSAT CULTURAL HE COMES BEN SEGUR MÉS D’ UN ERROR ".

( Texte inspirat en el llibre: “Contes per a nens i nenes politicament correctes”, de James Finn Garner, traducció de Quim Monzó i Maria Roura, Editorial Quaderns Crema )

The Psycho Hamster .


dimarts, 30 de gener de 2007

"MI SEÑORA" , PIROPOS COMO DIOS MANDA ......

Aquí teniu el "Corto ganador del premio especial FOXTV en el festival Cinemad'03" de Juan Rivadeneyra, tant aclamat pels fans que he cregut convenient tenir-ho al blog :

Es estrident, escatològic, groller, masclista, bord, de mal gust, ......però crec que reflexa una part de la realitat quotidiana, penso que es una "joia" des d' un punt de vista antropològic.

Alguns comentaris trobats a internet:

"Me parece algo sucio y ofensivo, las mujeres nos merecemos algo mejor que un pollazo. Uy que asco, por favor, que hombre más sucio."

"EL cortometraje me ha parecido absolutamente genial e hilarante. Los "piropos" a la morena lo dejan a uno con las ganas de ver a la fulana, y el desenlace es lo mejor. Fulanos como el de la furgoneta hay muchos, pero pocos que manifiesten la belleza de la mujer "alagada" y lo berraco del halagador de una manera tan espontanea...." "Que te meto aquí detrás y no paro hasta que le saque los bollos al fregoneta..."


“MI SEÑORA”


http://www.youtube.com/watch?v=q25310aVV_0

WEB DE FESTIMAD:

http://65.75.130.10/~festimad/06/

Salut,
Psycho-Hamster

1 Comentari:

5774487 ha dit...

This is very nice blog. do you konw Mozilla Firefox web browser?I really loved it,I hope you may want to download and try. thank you.

Entrades populars