NOTA DE L" AUTOR:

L’ AUTOR D’ AQUEST BLOG NO ES FA RESPONSABLE DELS DANYS A LES DIFERENTS SENSIBILITATS QUE PUGUI OCASIONAR LA SEVA LECTURA I AL MATEIX TEMPS RECONEIX LA SEVA CONDICIÓ DE MARGINAT SOCIAL I ES DECLARA LLIURE DE L’ OBEDIENCIA ESCLAVA A LES NORMES DE BON GUST. SI, PER EXCES O PER DEFECTE, NO HE ESTAT SUFICIENTMENT SENSIBLE EN QUALSEVOL SENTIT SEXISTA, RACISTA, CULTURALISTA, NACIONALISTA, REGIONALISTA, ETNOCENTRISTA, FAL.LOCENTRISTA, ETC. O AMB PERSONA FEMENINA, POBLE OPRIMIT, MEDI AMBIENT, CULTURES MINORITARIES, QUALSEVOL ALTRA MENA DE PREJUDICI ENCARA PER BATEJAR, DEMANO DISCULPES. A LA RECERCA DEL DESEMVOLUPAMENT D’ UNA SOCIETAT LLIURE DE PREJUDICIS I PURGADA DE LES INFLUÈNCIES DEL SEU DEFECTUÓS PASSAT CULTURAL HE COMES BEN SEGUR MÉS D’ UN ERROR ".

( Texte inspirat en el llibre: “Contes per a nens i nenes politicament correctes”, de James Finn Garner, traducció de Quim Monzó i Maria Roura, Editorial Quaderns Crema )

The Psycho Hamster .


dilluns, 27 de febrer de 2006

TRACES TANTRIQUES

A.M., D.,
Molt bona la piada. Especialment el tros "dinar gloriós a Ca l'Anna de Ventolà", encara es hora de que m' hi portin, el meu "mitxelín" està perdent tamany i es hora de recuperar-lo, tècnica "hàmster", ja saps, emmagatzemar grassa i glucogen ? per un moment important.
A veure quan ens veiem. Us noto a faltar a vosaltres i especialment a les vostres ampolles de vi i licor "made a Suissa". Bé, sembla que estic nostàlgic -"Good Times Killing Me ..."- , potser alcohòlic també - Walzing Matilda de Tom Waits, Waltzing Matilda en estat etílic estaria bé -.
Ja m' han dit que t' en vas a l' Antàrtic, a cremar els àpats que et fots a les teves piades. Us repto a fer un resum de llocs on anar a "jalar" desprès de una sortida. Podríem agrupar els llocs per zones esquiables i rutes de tornada i preus aproximats. Potser al J.J. com a moderador i "guru" de "cegesqui" no li agrada massa aquest mail, però es que des de que tu no vens, s' estan perdent les bones costums. Fem curt de vi, de licors, i ja no ens fotem aquests "txuletons" impressionants - vease Gacipollera, Jaca !!! -.
Comença a guanyar terreny la tesi "entrepà ràpid" o "plat combinat guarro". Aquest cap de setmana hem estat de travessa, hem estat 22 o més, i he vist senyals optimistes, "un tetabrik" de llet amb vi rioja a l' interior, no sé si es tracta de un "ionqui del vi" que vol amagar la seva condició o bé una solució de transport, també el Joan, crec que es deia Joan o Josep ? - imperdonable no enrecordar-me del nom - portava un moscatell d' excel·lent qualitat, i el D.T.una Sidra asturiana excel·lent i un formatge que en "bable" es diu "atasca-pitos" o per l' estil. Bé..., la veritat es que no vull avançar-me a la gran piada de la sortida, i fotografies que espero ansiosament.
Només volia donar un toc d' atenció sobre aquest aspecte "alcoholic-gastronomic". Afegir que el vi i l' alcohol es bó desprès d' una "xorisada" com la dels estanys de les Bulloses". Els que eren abstemis o com es digui, en aquesta darrera sortida no poden parlar massa perquè els he vist baixar per pales de neu pols com ionquis enlluernats per la qualitat de la neu, una colla de drogoaddictes de la neu ........acabant amb un èxtasi residual a l' andana de l' estació de Merens tirats pel terra. Amb Le Pen al poble no haurien tingut collons .....
Bé, el que pretenia ser un comentari curt quasi ha estat una "piada-deliri-psicoemocional post-sortida". Potser el J. C. té part de culpa en recomanar-me llegir al Buckowski. Bé tallo, i resto a l' espera de la piada. Ha estat una gran travessa amb molt bona companyia, moments inoblidables que guardaré en un grapat de matèria gris sana i estalvi dels meus deliris i danys col·laterals de l' alcohol, drogues diverses i estres de la nostra societat.
Fins aviat,
The Psycho-Hamster

¿Vols comentar?

Entrades populars